Ford Supermodel

Marinka želi postati nova Adriana Lima

Šesnaestogodišnja Marinka Pelivan na svjetsko finale odlazi u siječnju gdje će se natjecati za prestižnu nagradu, ugovor vrijedan 250.000 dolara. Od silnog uzbuđenja pobjednica nije mogla prestati plakati

ZAGREB - Mlada Splićanka Marinka Pelivan pobjednica je ovogodišnjeg hrvatskog Ford Supermodela te će u siječnju otputovati u Sao Paolo na svjetsko finale gdje će se boriti za prestižnu nagradu, modni ugovor vrijedan 250.000 dolara. Za najfotogeničniju djevojku izabrana je Mia Matić.

Svoj vitki izgled i odlično držanje 16-godišnja Marinka može zahvaliti dugogodišnjem bavljenu baletom i tenisom, a u slobodno vrijeme svira i violinu.

- Nisam očekivala pobjedu. Uzbuđena sam i presretna - izjavila je Marinka koja od uzbuđenja nije mogla potisnuti suze. Manekenke Adrijanu Dejanović i Korinu Longin pobjeda na ovom izboru lansirala je na svjetsku modnu scenu, također i svjetski poznate Adrianu Limu i Chanel Iman. Svih 15 djevojaka nosilo je haljine hrvatskih dizajnera, a Tihomir Krznarić, Tomislava Bahorić te Matija Vuica i Zoran Mrvoš došli su i vidjeti uživo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 15:39