TRI HRVATSKE MANEKENKE ZASJALE NA PISTI MILANO FASHION WEEKA

Ana Šafer oduševljava, čeka je svjetski uspjeh. Mora biti uporna

Ljepotice Anita, Katarina i Ana na modnom su tjednu napravile odličan posao. Moda zbog njih postaje bolja
 Facebook

Sve ovo izgleda mi poput prekrasnog sna. Ponosna sam i sretna što sam već svoj prvi boravak u Milanu okrunila nošenjem važnih modnih revija, kaže Ana Šafer, koja je u Italiji nosila reviju Johna Richmonda i Louise Beccarije.

Dvadesetdvogodišnju, 177 centimetara visoku Vinkovčanku, koja mnoge podsjeća na mladu Branku Bebić, čeka uspješna karijera, smatra Tihana Harapin Zalepugin iz Talia Modela, koja je ponosna što su čak tri njezine djevojke polučile uspjehe na netom završenom Milano Fashion Weeku. Jer, osim Ane, revije su u Milanu nosile i 21-godišnja Splićanka Anita Lijić te 25-godišnja Katarina Tutavac iz Opuzena.

- Katarina Tutavac je baš u vrijeme castinga za revije dobila značajno snimanje jedne kampanje izvan Milana, pa je stoga u Milanu nosila samo jednu reviju. Ali i to je bilo dovoljno da je itekako zapaze i da svi vide koliko je ova 180 centimetara visoka djevojka iz Opuzena sjajan model.





Milano vibes #seeyousoon@marcofalcetta @mpmanagement

Posted by Ana Šafer on Wednesday, 22 July 2015




Već je obišla svijet

- Katarina posljednjih godina jako puno radi u Njemačkoj, a domaći dizajneri i modni urednici jedva čekaju da malo navrati i u Hrvatsku kako bi snimila neki editorial ili kampanju poput one za L-ink - hvali Katarinu, koja je u Milanu nosila reviju Grinko, Tihana Harapin Zalepugin.





TFO With "Talia Models" at MFW Collection: John Richmond Spring 2016 with two Croatian "Talia Models" Ana Safer...

Posted by The Fashion Obsession on Sunday, 27 September 2015




Prepoznatljivo lice

Katarina Tutavac proputovala je cijeli svijet, ni sama ne zna na koliko je castinga ukupno bila, a djevojkama koje maštaju o tome da jednog dana poput nje postanu modeli poručuje da nikad ne odustanu od svojih snova.

- Ako vam se pruži prilika, važno ju je iskoristiti jer je ovo posao gdje je bitno biti u pravo vrijeme na pravome mjestu - kaže Katarina.

Anita Lijić u Milanu je nosila reviju kuće Emporio Armani kao i glavnu Armanijevu reviju, Giorgio Armani, što je izuzetno velik uspjeh za svaki top-model. Ona je omiljeni model mnogih dizajnera, prepoznatljivo je lice A’marie kampanje, a snimala je i za Charlie design, Aleksandru Dojčinović, MAK, La Perlu... Models.com još ju je 2013. godine uvrstio u grupu modela kojima se predviđa veliki modni uspjeh u svijetu.





TFO With "Talia Models" at MFW Collection: Au Jour Le Jour Spring 2016 with "Talia Model" Anita Lijic (Looks No. 3 &...

Posted by The Fashion Obsession on Sunday, 27 September 2015




Odjeća u prvom planu

- Ana, Anita i Katarina lijepe su, zanimljive, obrazovane, ambiciozne i samouvjerene djevojke. Sve tri tipičan su primjer modela koje modni svijet obožava: visoke, vitke, interesantne, lijepe na svoj način (ali ne i ljepuškaste na način misica). Moda voli malo više sigurnosti, čak i drskosti u pokazivanju odjevnih predmeta. One to mogu! Imaju stav, odmjerenost i tihu nametljivost. Uz to, sve tri djevojke svjesne su da u prvom planu uvijek ostaje odjeća, a one su tu da ju svojim tijelom, šarmom i samouvjerenim pokretima nametnu medijima i klijentima.

Sve djevojke su, naravno, uspješno završile srednju školu i sada su studentice, a Katarina već ima i diplomu. Obrazovane, dovoljno mlade da naprave modnu karijeru, ali itekako svjesne da je ovaj posao privremeno zanimanje, a nikako konačan životni poziv - kaže Tihana Harapin Zalepugin iz Talia Modela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 15:45