NEMA NI KINTE?

BANKROT NA VISOKOJ NOZI 50 Cent se pohvalio novom luksuznom kućom koju gradi u Africi

 Twitter

Kad bankrotirate vi i kad bankrotira 50 Cent to jednostavno nije isto. Nije ni slično.

Naime, tek nekoliko tjedana nakon što je objavio bankrot, poznati reper pohvalio se na Instagramu novom kućom koju gradi u Africi.

Inače priča o 50 Centovom bankrotu vrlo je zanimljiva. Glazbenik, pravog imena Curtis Jackson, objavio je bankrot samo tri dana prije zakonskog roka u kojem je sudskom odlukom morao Lastoniji Leviston isplatiti 7 milijuna dolara odštete zbog objavljivanja njezine snimke seksa s bivšim dečkom.

Nakon bankrota, 50 Cent je također ustvrdio da su njegovi Lamborghiniji zapravo unajmljeni, njegov silan nakit posuđen, a da od svakog prodanog albuma zaradi samo 10 centi. Svoj je raskošni životni stil nazvao tek 'predstavom za javnost'.

No podsjetimo, u svibnju je magazin Forbes objavio da je ukupna vrijednost 50 Centove imovine oko 155 milijuna dolara, a prije toga je čak bio proglašen i najbogatijim reperom na svijetu i to zahvaljujući unosnom poslu i udjelu u tvrtci 'Vitamin Water' koju je poslije kupila Coca Cola za više od 4 milijarde dolara.

40-godišnji reper na svojem se Instagram profilu pohvalio ogromnim posjedom u Africi, opremljenim bazenom i svim ostalim potrebnim za organiziranje razuzdanih tuluma.

'Moja gajba u Africi uskoro je gotova!', napisao je i dodao kako će za useljenje prirediti najluđi party ikad.

'Čovječe, moj život je odličan!', zadovoljno je zaključio.

Na Instagramu je objavio snimku bazena u svojoj novoj kući:









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 01:13