NOVA OPTUŽBA

BIVŠA MANEKENKA I SUPERMODEL 'Cosby mi je stavio drogu u piće'

378998 24: Former Versace model Beverly Johnson poses September 23, 2000 at the Macy's-American Express Passport 2000 benefit fashion show in Santa Monica, Ca. The event is a fundraiser for AIDS/HIV research. (Photo/Newsmakers)
 Getty Images

Glumica Beverly Johnson koja je bila supermodel tijekom 1980-ih godina nakon niza optužbi na račun Billa Cosbyja, odlučila je i sama progovoriti o svom neugodnom iskustvu s glumcem.

Naime, Beverly je za Vanity Fair otkrila kako ju je Bill Cosby pozvao u svoju emisiju 'The Cosby Show', a onda pokušao iskoristiti. 'Bila sam top model i to su bile godine kad je droga tekla u potocima. Čim sam popila drugi gutljaj pića, znala sam da mi je nešto stavio u čašu. Osjećala sam se čudno, ali sam se trudila ostati pri svijesti. On je stavio svoje ruke oko mog struka, a ja sam jedva stavila svoje na njegova ramena kako bih mogla stajati. Kad je moje tijelo u potpunosti otupjelo, htjela sam mu dati mu do znanja da sam svjesna što je napravio. Počela sam vikati na njega i vidjela sam da ga je to razljutilo. Primio me za lijevu ruku i vukao prema vratima niz mnoštvo stepenica, a ja sam se samo bojala da bih mogla slomiti vrat od snage kojom me vukao dolje. Izašao je na ulicu, zaustavio taksi i ugurao me unutra bez ijedne riječi. Ja sam zadržala svijest taman da vozaču kažem koja mi je adresa', rekla je Beverly.

Upravo zbog ispovijesti brojnih žena koje su ovih dana istupile u medije, Beverly je odlučila i sama progovoriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 00:38