DRAMA NA SETU

NA SNIMANJU FILMA S BRADOM PITTOM MUŠKARAC OZLIJEĐEN BAJUNETOM Britanski glumac helikopterom prevezen u bolnicu

Glumac je helikopterom prevezen s polja u Watlingtonu na području Oxforshirea gdje se snimao film u bolnicu u Oxfordu

Na snimanju najnovijeg filma Brada Pitta, povijesnog spektakla o Drugom svjetskom ratu 'Fury', jedan od kaskadera je ozlijeđen bajunetom. Britanski glumac (35) snimao je scenu u kojoj se bori 'jedan na jedan' s kolegom kad je uboden u rame s oštricom dugom 20-ak centimetara. Glumac je helikopterom prevezen s polja u Watlingtonu na području Oxforshirea gdje se snimao film u bolnicu u Oxfordu.

Ozlijede, piše Daily Mail, nisu opasne po život i glumac je sa seta otišao pričajući i šaleći se. Glavni glumci, Brad Pitt i Shia LeBeouf, nisu svjedočili ranjavanju i bili su, navodi produkcijska kompanija Sony Pictures, na drugom dijelu lokacije kad se incident dogodio. Nezgoda se dogodila kad su dvojica profesionalnih kaskadera izvodila scenu koju su prethodno uvježbali, navodi se u priopćenju kompanije, no očigledno nedovoljno.

Inače, britanski Watlington posljednjih je tjedana pretvoren u pravu ratnu zonu za potrebe snimanja budućeg blockbustera Fury, s tenkovima, šatorima i oružjem potrebnim za snimanje koje će trajati do sredine studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 08:22