OČARALA AMERIKANCE

ČILIĆEVA DJEVOJKA OTKRILA 'Dan uoči meča Marin je bio pod ogromnim pritiskom'

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 08: Marin Cilic of Croatia celebrates in his player box after defeating Kei Nishikori of Japan to win the men's singles final match on Day fifteen of the 2014 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 8, 2014 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. Cilic defeated Nishikori by a score of 6-3, 6-3, 6-3. Alex Goodlett/Getty Images/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
 Alex Goodlett / 2014 Getty Images

Lijepa Dubrovkinja Kristina Milković dospjela je u žižu svjetskih medija nakon pobjede Marina Čilića, njezinog dečka, na US Openu, piše Dubrovački vjesnik.

Zapažena je na tribinama Flushing Meadowsa, odakle je bodrila Marina.

Ekskluzivno za Dubrovački vjesnik 24-godišnja Dubrovkinja je otkrila što se događalo tijekom finala US Opena.

- Dan uoči meča Marin je bio pod ogromnim pritiskom. Međutim, atmosfera na meču je bila euforična, publika je bila cijelo vrijeme uz njega, a ne mogu vam riječima opisati kako je to izgledalo kad je dobio meč. Takvu euforiju u životu nisam doživjela, rekla je Kristina Milković koja je sa teniskim asom u vezi šest godina.

Upoznali su se na Davis Cupu 2008. godine u Dubrovniku, na kojem je Kristina radila kao hostesa. Bila je to ljubav na prvi pogled i otada su Kristina, koja je svojedobno bila proglašena za najseksi Dubrovkinju, i Čilić nerazdvojni.

Opširnije pročitajte u tiskanoj verziji Moskara

(FOTO: Twitter)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 22:22