NAJSLAVNIJI FRANCUSKI PAR

Carla i Nicolas: Monogamija im je brzo dosadila!

Bivsa ministrica kulture jos je 1989: Predsjednik svoju lijepu suprugu navodno vara s francuskom ministricom za ekologiju Chantal Jouanno, a Bruni je ljubav, opet navodno, pronašla u naručju kolege glazbenika Benjamina Biolaya. Mnoge to ne čudi jer se još uvijek rado sjećaju njezinih izjava o tome kako je ‘monogamija dosadna

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i njegova supruga, bivši supermodel Carla Bruni, varaju jedno drugo, vijest je o kojoj od jučer bruje francuski mediji. Sarkozy se tako, navodno, zabavlja u naručju svoje ministrice za ekologiju Chantal Jouanno koja je ujedno i državna prvakinja u karateu, dok je Carla novu ljubavnu strast otkrila u francuskom pjevaču Benjaminu Biolayu.

Prva informacija o međusobnom preljubu najglamuroznijeg političkog para pojavila se prošlog vikenda na Twitteru, nakon čega je Journal du Dimanche objavio opsežnu priču u nedjelju.

“Za sada je ovo tek trač, ali to bi mogla postati priča godine. Romansa između prve dame i Biolaya počela je nedavno, a Carla se navodno već preselila u njegov stan”, piše Journal du Dimanche.

Carla Bruni i Benjamin Biolay postali su prijatelji mnogo prije nego što su se Carla i Sarkozy upoznali, no za sada nema konkretnih dokaza o “opasnim vezama” bračnog para. Već dva dana nitko iz predsjedničkog ureda nije ni demantirao ni potvrdio glasine, što francuskim medijima samo govori da bi u ovoj priči moglo biti istine. Međutim, neki spekuliraju da je ovo marketinški trik pjevača, kojemu bi čak i samo trač da je u vezi s Carlom Bruni donio neviđeni medijski prostor.

Otkad su se 2008. godine Carla i Sarkozy vjenčali, ovo je prvi put da se priča kako u njihovu braku nešto ne štima, iako su mnogi već prvog dana njihove veze koja je postala javna krajem 2007. govorili da će ljubav potrajati samo dok Sarkozy bude predsjednik. Osim toga, mediji su više puta citirali Carlu koja je puno puta u svojim intervjuima ponovila da joj je “monogamija dosadna”, a posljednja dva dana sve češće se može čuti da su ovo “zadnji trzaji” njezina braka sa Sarkozyjem.





Trač se pojavio nakon što je nedavno u Francuskoj održana svečanost dodjele nacionalnih diskografskih nagrada, francuska inačica Grammyja, Victoires de la Musique. Tada je Biolay dobio nagradu za najboljeg francuskog pjevača i najbolji album, a među prvima koji su mu čestitali bila je Carla Bruni. Unatoč tomu što francuski mediji naveliko prenose ovu vijest s blogova i Twittera, mediji koji se smatraju najuglednijima za sada šute, što je zapravo već legendarna “nezainteresiranost” francuskih glasila političkog establishmenta, koji nikada ne postavljaju pitanja o privatnom životu svojih političara. Uostalom, sjetimo se samo Francoisa Mitterranda o čijoj izvanbračnoj kćeri francuski mediji nisu pisali dvadeset godina.

Veza Carle Bruni i Nicolasa Sarkozyja počela je nedugo nakon što se Nicolas rastao od supruge Cecilije, koja se zaljubila u američkog milijardera Richarda Attiasa. “Predsjednik slomljena srca” ubrzo je na večeri kod jednog prijatelja upoznao Carlu i već nakon dva dana Carla je dobila poziv za ručak u Elizejsku palaču.

Isprva se o njihovoj aferi samo nagađalo, oboje su bježali od novinara kao od kuge, a onda su se zajedno pojavili u Disneylandu kod Pariza i tako je počela njihova “bajka”. Carla i Sarkozy u Egiptu, Carla i Sarkozy na kavi, Carla i Sarkozy u šetnji... Mediji su svakodnevno izvještavali o svakom njihovu koraku i samo dva mjeseca nakon Disneylanda par se vjenčao.

Naravno da je to bio trenutak kada se počeo analizirati Carlin privatni život, koji je bio sve samo ne dosadan. Žena koja je bila u vezi s brojnim slavnim rokerima, poput Erica Claptona i Micka Jaggera, postala je prva dama Francuske, a osim što je poznata po romansama s muškarcima iz svijeta showbiza, poznata i po tome što nijednom od njih nije bila vjerna. Njezin bivši suprug Raphael Enthoven, s kojim ima sina Aureliena, nakon što je Carla počela vezu s francuskim predsjednikom izjavio je da je raskinuo brak s njom jer je shvatio da Carla nije žena za ozbiljnu vezu.

Kada se udala za Sarkozyja, nekoliko mjeseci nakon što su javno priznali vezu, francuska javnost komentirala je da je Carla pronašla svoj “rudnik s blagom”. A možda je sada našla novi rudnik u pjevaču šest godina mlađem od sebe... .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 17:19