NAJOTKAČENIJA DODJELA

Britanski komičar i glumac Russell Brand izabran za voditelja "2012 MTV Movie Awards"

21. godišnja dodjela „MTV Movie Awards" emitirat će se uživo u nedjelju, 3. lipnja
29 April 2012 - Los Angeles, CA - Russell Brand. Nancy's Garden Party Fundraiser Benefitting Los Angeles Area Locals held at the Miauhaus Studios. Photo Credit: James Orken/Starlitepics/AdMedia
 SIPA/CROPIX / © James Orken / Starlitepics

MTV je danas objavio da će komičar i glumac Russell Brand po prvi put preuzeti „MTV Movie Awards“ pozornicu u ulozi voditelja u nedjelju, 3. lipnja u Gibson Amphitheatre u Universal Cityju, California. Brand će se, zahvaljujući svom višestrukom talentu – glumi, plesu i pjevanju, pružiti gledateljima inovativni, spontani i jedinstveni pogled na najveće i najatraktivnije zvijezde i prošlogodišnje filmove.

„Ovogodišnja dodjela „MTV Movie Awards“ biće impresivnija od filma „Osvetnici“ (The Avengers), a nećete morati čekati četiri sata da se pojavi Hulk“, u svom stilu je prokomentirao Russell Brand.

„Sa svojom zadivljujućom sposobnošću da obuhvati cijeli spektar šala, od najuzvišenijih do najjednostavnijih, Russell svojim pronicljivim i nepredvidivim humorom uspostavlja jedinstvenu vezu s publikom“, izjavio je Stephen Friedman, predsednik MTV-ja. „Njegov rokerski senzibilitet i neustrašivost čine ga savršenim partnerom kojem s povjerenjem možemo prepustiti da nas provede kroz vrlo posebnu noć u kojoj će se stopiti filmski i muzički svijet.“

Brand se već okušao kao voditelj MTV-jevih nagrada kada je 2008. i 2009. godine bio domaćin „MTV Video Music Awards“. Od tada je ostvario značajne uloge u filmovima „Get Him to the Greek“, „Despicable Me, Arthur“ i predstojećem „Rock of Ages“.

Brand će nastaviti niz sjajnih voditelja dodjele MTV-jevih filmskih nagrada, koji su činili Jason Sudeikis, Aziz Ansari, Andy Samberg, Ben Stiller, Jimmy Fallon, Mike Myers, Sarah Silverman i Justin Timberlake.

Mješajući muziku, komediju, dramu, avanutru i misteriju, “2012 MTV Movie Awards” će nastaviti tradiciju najotkačenije dodjele, dok će slaviti najbolje filmove. Fanovi imaju ''Moć kokica'' u svojim rukama, a glasanje za pobjednika je počelo na MovieAwards.MTV.com i bit će otvoreno do subote, 2. lipnja.

Kao i prethodnih godina, borba u kategoriji za Film godine trajat će i tijekom svečanosti dodjele uživo, dok ravnopravno na prvom mjestu po broju nominacija vode trenutni hit-film "Hunger Games" i prošlogodišnja veoma uspješna komedija "Bridesmaids", sa po osam kandidatura u različitim kategorijama, uključujući i one za Film godine (Movie of the Year), Najbolju glumačku ekipu (Best Cast) i Najbolje izvedbu (Best Performance).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 02:52