BIVŠA MISS HRVATSKE

Branka Bebić čeka treće dijete: 'Osjećam se kao da sam prvi put trudna'

Sibenik, 220110.Trgovacki centar Dalmare.Veceras je nakon poduze pauze od desetak godina u Sibeniku ponovo otvoreno kino.U kino Cinestar sa 5 dvorana sa oko 600 sjedecih mjesta prva dva dana ulaz ce biti besplatan.Otvorenju je nazocio i novoizabrani predsjednik RH Ivo Josipovic.Na slici: Hrvoje Krstulovic vlasnik Cinestara i supruga Branka Bebic Krstulovic u kino dvorani na prvoj projekciji.Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Iako čekamo treće dijete, osjećam se kao da sam prvi put trudna. I suprug i ja jednako smo uzbuđeni - kaže Branka Bebić Krstulović (36), bivša Miss Hrvatske, koja je ušla u četvrti mjesec trudnoće, javlja Gloria .

Drugo stanje podnosi odlično, a trudnički trbuščić već joj se nazire. Prinovi u obitelji jednako se raduju suprug Hrvoje Krstulović (41), vlasnik Blitz film i video produkcije, te njihovi sinovi, Ante (6 i pol godina) i Niko (3 i pol godine).

Ovaj put bračni par ne želi unaprijed znati spol djeteta, no Branka priznaje da bi uz dva dječaka, rado imala i djevojčicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 08:34