S BIVŠIM LJUBAVNIKOM?

BRAD PITT BIJESAN OD LJUBOMORE Angie očajnički želi raditi s najpoželjnijim ljepotanom Hollywooda

US actor Brad Pitt (R) and actress Angelina Jolie arrive on the red carpet for the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Opera House in London on February 16, 2014. AFP PHOTO / ANDREW COWIE
 ANDREW COWIE/AFP / Andrew Cowie

Jared Leto, koji je dobio Oscara za ulogu u 'Dallas Buyers Club' postao je najpoželjniji hollywoodski ljepotan, a to dokazuje i činjenica da Angelina Jolie očajnički želi s njim raditi na filmu.

Iako su zajedno glumili još 2004. godine u filmu 'Alexander', Angelina sad inzistira da Jared bude s njom u jednom od nadolazećih projekata.

'Brad je shrvan što Angelina priprema ulogu za Jareda koji je poznati srcolomac u Hollywoodu. Kad joj je htio dati ultimatum govoreći joj da odbije od Jareda, ona je samo dignula nos na to sve. Angie Jareda vidi kao vruću robu u Hollywoodu i želi s njim ponovno proživjeti magiju na ekranu. Njezin veliki san je režirati film i dati Jaredu glavnu ulogu. Neki od njezinih prijatelja smatraju da se skrasila s Bradom nakon što ju je Jared odbio. Nije bila spremna posvetiti se Bradu dok ne ostavi tadašnju suprugu Jennifer Aniston, a kad je tajno počela hodati s Jaredom opet, to je slomilo Bradovo srce. Ovaj njezin postupak je otvaranje starih rana', ispričala je jedna prijateljica.

Još 2004. godine šuškalo se kako su Angelina Jolie i Jared Leto osjetili kemiju na snimanju filma 'Alexander', a jedan od članova Jaredovog benda 30 Seconds to Mars izjavio je kako je glumac zapustio bend i sve bitno u njegovom životu zbog Angeline.

Naposljetku je Brad napustio Jennifer Aniston pa se Angie skrasila s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 01:25