LJEPOTICA NA PLAŽI

BIVŠA MISS HRVATSKE 'Akozbog mene iznajmljuju jet-skijeve,neka ih je samo što više...'

Sibenik, 170714.Bivsa Miss Hrvatske Ivana Ergic uziva u ljetnim radostima na Srimi, u blizini Vodica.Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
 Nikolina Vuković Stipaničev / CR / Copyrighted

Na novouređenoj šljunčanoj plaži na Srimi pokraj Šibenika svakodnevno poglede privlači zgodna, dugonoga i već neko vrijeme dugokosa ljepotica.

Bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić (27) odrasla je u susjednim Vodicama, ali od lani ovdje s dugogodišnjim dečkom Marinom Cvitanom spaja ugodno s korisnim. Između kupanja i sunčanja iznajmljuju ležaljke i suncobrane, koje su, treba i to reći, njih dvoje sami izradili, piše Slobodna Dalmacija .

- Radimo punom parom, imamo tuševe, zabavne igre, sladolede, palačinke, beach bar, restoran “Karoca”, iznajmljujemo jet-skijeve, flyboard, pedaline, kiteove, a odnedavno sam i obitelj uključila u biznis, pa tako moja teta radi najbolju akupresurnu masažu na svijetu na plaži – kaže poduzetna Ivana i priznaje da joj se ponekad neki hrabri turist koji ignorira njezinu nezainteresiranost okuraži udvarati, ali samo dok ga, smije se, ne spazi Marin.

- Potražnja je velika, ne znam je li to zbog mene, ali ako jest, neka ih je što više – dodaje.

Život na plaži ne zahtijeva ni velike modne eskapade, pa je tako za ovo ljeto nabavila samo jedan kupaći kostim na sniženju u H&M-u.

- Tigrasti je i jedini koji mi se svidio, a uz to mi novčanik nije patio (smijeh). Nosim one iz prijašnjih godina jer su mi još uvijek prekrasni.

U ormaru mi, sinoć sam baš to primijetila, vlada teški kaos, sve se pomiješalo, roba za plažu, minice, kratke hlače, jedino haljine uredno vise, a kakvo je vrijeme, ni jaknice nisam skroz pospremila.

Najčešće sam u čistim bojama, bijeloj, indigo plavoj i neon žutoj, dok iz kutije za nakit vrišti tirkizna.

A dok joj u ormaru vlada kreativni nered, to se za njezin ljetni plan prehrane nikako ne bi moglo reći.

- Istina, ovo je možda prvi put u životu da baš pazim na prehranu, i to zahvaljujući trenerima Moniki i Sandiju Imeroviću, koji su mi napravili plan prehrane po krvnoj grupi.

Iako do sada nisam baš voljela meso, ispalo mi je da baš njega trebam više jesti, tako da mi je sad na meniju nekoliko puta na dan.

Ovo nije dijeta jer jedem više nego ikad prije, i pet puta dnevno, a centimetri se tope ondje gdje ih ima viška – kaže zgodna Ivana, koja više od seksi izgleda preferira udobnost, pa ćete je ćešće vidjeti frajerski odjevenu u Marinove hlače i Birkenstock sandale, jer ne voli, kaže, stalno provjeravati je li joj se što diglo, je li nešto provirilo gdje nije trebalo i slično.

Kad uhvati vremena, dohvati se škara pa rezucka Marinove stare majice i pretvara ih u unikatne haljinice za plažu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 17:45