DETALJI RAZVODA

BILI SU U OTVORENOM BRAKU Gwyneth Paltrow i Chris Martin često su spavali s drugim partnerima

Chris Martin i Gwyneth Paltrow odlučili su se rastati nakon 11 godina braka
 Instagram

Nakon što su se Chris Martin i Gwyneth Paltrow odlučili rastati nakon 11 godina braka, detalji njihove veze počeli su curiti u javnost.

Nakon što je otkriveno kako će se par sporazumno rastati bez uplitanja suda u raspodjelu imovine i skrbništva nad djecom kako na sud ne bi izašli detalji njihova braka, američki novinari odlučili su istražiti o kakvim se to detaljima radi.

Interes medija i javnosti pojačalo je to što je Gwyneth još prije nekoliko mjeseci viđena u društvu drugog muškarca s kojim se ljubila, a Chris navodno ima novu curu.

Američki mediji pišu sad kako je par zapravo bio u otvorenom braku te su se s vremena na vrijeme viđali s drugim ljudima.

Navodno nije bilo ljubomore zbog toga, a na taj odnos su pristali jer su dosta vremena provodili odvojeno dok bi ona snimala filmove ili on bio na turneji s Coldplayom gdje su mu zaluđene obožavateljice bacale svoje grudnjake.

'Gwyneth nikad nije bila ljubomorna na to što je Chris izlazio s drugima. Njezina filozofija života jest da su svi oni odrasli ljudi i svatko donosi vlastite odluke', otkrio je bliski izvor za medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 18:46