S NOVOM ODABRANICOM

Bernie za Jutarnji list: Uvijek ću dolaziti u zemlju moje Slavice

Ona je sada u Zagrebu, nismo se čuli u posljednje vrijeme i sumnjam da ćemo se sresti, rekao nam je Bernie Ecclestone. Kamere su ih uhvatile u šetnji Hvarom.
Hvar, 100810.Bernie Ecclestone vlasnik Formule 1, prosetao je hvarskom rivom, zajedno sa svojom novom djevojkom Fabianom Flosi.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

Baš kao što je ranije svako ljeto činio s bivšom suprugom Slavicom, prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone ovo je ljeto sa svojom novom odabranicom Fabianom Flosi na luksuznoj jahti Petara iz Trogira stigao u hvarski akvatorij.

Iako je jučer uvečer tijekom večere u restoranu Kod Patka inzistirao na privatnosti, tijekom današnjeg dana veselo je u društvu svoje Fabiane prošetao hvarskom rivom, usput čavrljajući s prolaznicima, pozdravivši se s hvarskim gradonačelnikom i bez problema odgovarajući na novinarska pitanja.

Ljepote naše obale

Dodao je i kako se ovdje vjerojatno neće sresti s bivšom suprugom, ali će u Hrvatsku nastaviti dolaziti, bez obzira na to što više nije u braku s Hrvaticom. S ljepotama naše obale ove godine upoznaje novu djevojku, pa 80-godišnjem Bernieju Ecclestoneu, koji je oduvijek volio dolaziti na Jadran, očito, ni najmanje ne smeta što je ista mjesta prije obilazio sa Slavicom. Naime, njegova 50 godina mlađa djevojka Fabianna Flossi s Berniejem je u vezi oko godinu dana, a lani je također bila s njime na Hvaru, no onda ju je predstavio kao prijateljicu i još uvijek je pričao o mogućem pomirenju sa Slavicom Radić.

- Obožavam Hrvatsku, uvijek tu rado dolazim i tako je svake godine. Sa Slavicom se nisam čuo u posljednje vrijeme, ali mislim da je i ona sada u Zagrebu.

Rano ujutro na tržnicu

Sumnjam da ćemo se sresti dok sam u Hrvatskoj. Koliko god da to možda nekome i nije u redu, ja, bez obzira na sve, namjeravam u Hrvatsku dolaziti i ubuduće. U Hvaru ću se zadržati još jedan ili dva dana, a onda idemo dalje - rekao je Bernie Ecclestone nakon šetnje. Iako je prijašnjih godina uobičavao ranije ujutro odlaziti na hvarsku tržnicu, danas je propustio svoj dosadašnji ritual, a kako su se pohvalili lokalni vlasnici štandova, na jednom je kupio šešir koji je darovao djevojci.

Za razliku od Bernieja, njegovu bivšu suprugu još se ne može vidjeti na Jadranu, a rjeđe no ranije domovinu svoje majke posjećuju i njihove kćeri Petra i Tamara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 04:45