SRETAN KRAJ PRIČE

BATKIDOV SAN IPAK NIJE UNIŠTEN Dječak koji je otkantan s Oscara dobio nezaboravan zamjenski dar

Glumac Andrew Garfield trebao je imati kratki program sa 5-godišnjim Milesom Scottom tijekom dodjele Oscara.

Za to se pobrinula američka organizacija 'Make-a-wish' koja pomaže da djeca koja su oboljela ili preboljela rak dobiju priliku da im se ispune snove poput toga da upoznaju omiljene glumce.

Miles Scott 5-godišnjak je koji je prebolio rak, a zaklada mu je htjela ispuniti želju da bude maleni Batman, točnije Batkid na jedan dan.

Organizatori dodjele Oscara isplanirali su kratki skeč u kojem se pojavljuje Andrew Garfield, glumac koji je utjelovio Spider-Mana i dječak u kostimu Batkida.

No, kako govore bliski izvori, sve je otpalo zbog Andrewa. Usred probe je izjavio da se njemu ne sviđaju rečenice koje je dobio za naučiti. Napisao je svoje, ali su ih organizatori smatrali neprimjerenima. Ljutiti Andrew odjurio je s probe, a dječak je izgubio svoju priliku da sudjeluje na ceremoniji dodjele Oscara pa čak i da istu gleda uživo.

Sretan kraj

Prema izjavi Garfieldovih predstavnika, priča ipak ima sretan kraj.

Kada su organizatori dodjele Oscara odlučili izbaciti segment s Batkidom iz programa, Garfield i Miles bili su podjednako uzrujani. No, već u ponedjeljak Garfield je odvezao Milesa i njegovu obitelj u Disneyland, gdje su proveli cijeli dan.

Navodno su tvrdnje da je Garfield odbio odraditi segment bile samo glasine, dok je pravi razlog bio zaključak organizatora, nakon odgledane probe, da im se planirani segment jednostavno ne uklapa u koncepciju ovogodišnje dodjele nagrada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:43