MASTERCHEF

ANTONIJA ŠOLA ISPALA 'Valjda sam zaljubljena, kažu da tada otupe sva osjetila i sve ti je fino'

Iako se svim silama borila da ostane u Celebrity Masterchefu, Antonija Šola je prema odluci žirija bila najlošiji kandidat te je napustila natjecanje. Međutim, nije bila jedina koja je pogriješila u koracima, ali ostali kandidati bili su malo bolji od nje.  
 Promo

Irina Čulinović i Ivana Husar Mlinac imale su velikih problema s tempiranjem, te za razliku od Antonije Šole, njih su dvije bile previše spore. Budući da su se trudile pogoditi i točne oblike narezanog povrća u originalnom jelu, vrijeme ih je ´pokosilo´.

Dok su Irina i Ivana sve lagano kuhale i rezale, vrijeme je sve brže i brže teklo sve dok nije došlo do toga da je ostalo još samo 30 sekundi. Irina je shvatila da ne stigne jelo replicirati do kraja. Nakon što je žiri viknuo da je kandidatima preostalo još samo 10 sekundi, Ivana je u panici zajaukala: ´Isuse ne!´. Shvatila je da njezino jelo nije gotovo. Na Irininom tanjuru nije bilo ništa, a na Ivaninom je bila samo riža. ´Perfekcionizam me koštao danas´, zaključila je Ivana.

Žiri je inače u kušanjima doživio puno iznenađenja, a nakon ovog Stres testa je izgledalo kao da će biti i Stres kušanje. ´Baš mi je bilo neugodno!´, sramila se Ivana. Rankovo jelo je bilo prvo na redu za kušanje. Osim toga što je pogriješio tanjur, zaboravio limetu i trebao dodati još soli, Andreju je njegov curry bio jako ukusan. Budući da polovina kandidata nije servirala jelo, žiri je bio u nezavidnoj poziciji pa su se složili: dopustit će Ivani i Irini da završe sa serviranjem svojih jela za što će imati svaka po tri minute. Žiri je želio probati sva jela,da ih mogu usporediti i eliminirati autora najlošijeg tanjura, a Irini i Ivani su dali šansu jer im je ostalo samo serviranje. I Irini je bilo neugodno jer su Ivana i ona imale svojih sat vremena za kuhanje.

ANTONIJINO JELO GOTOVO 20 MINUTA RANIJE

Antonija je već na samom početku počela jako brzati, za razliku za ostalih kandidata u najpoznatijoj reality kuhinji. Naime, zbog jučerašnjeg je izazova Antonija bila u strahu pa je stvari radila paralelno poučena ranijim iskustvom. ´Mogla sam ipak malo sporije, ali mi je toliko od jučer ostalo to da neću stići!´, pomislila je.

Radovan ju je u obilasku žirija upozorio da ne brza, no Antonija je gotovo 20 minuta prije kraja već bila gotova. ´Mogla sam ipak malo sporije!´, komentirala je. Kako je ranije bila gotova, otišla je kod Ranka kušati njegovu hranu. Iako joj nije rekao da može probati, simpatična pjevačica se svejedno sama poslužila: ´Nije mi baš htio dati da probam, ali sam mu ja ipak malo ukrala i probala´. No Antonija više nije znala procijeniti rižu koju je kušala: ´Valjda sam zaljubljena, kažu da u zaljubljenosti otupe sva osjetila i sve ti je fino´.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 08:56