STAND-UP KOMIČARKA

ANDREA ANDRASSY I BIVŠI KOŠARKAŠ VIĐENI U ZAGRLJAJU 'Gordan je duhovit, s njim je zabavno'

Majstorica imitacije uporno tvrdi da joj je Giriček samo prijatelj
 CROPIX

Je li to samo prijateljstvo ili ipak nešto više, zapitali su se svi oni koji su vidjeli Andreu Andrassy i Gordana Giričeka kako zagrljeni uživaju u baladama Parnog valjka na njihovu nedavnom koncertu u zagrebačkom Lisinskom.

Sličan glazbeni ukus

Andrea tvrdi da se radi o prijateljstvu. “Najbolje je ići na koncert s visokim prijateljem jer te onda mora dići na ramena”, napisala je stand-up komičarka koncem listopada na društvenoj mreži, nakon što je s Giričekom pohodila zagrebački koncert skupine S.A.R.S. te je uz status stavila srce.

Njezini su prijatelji status lajkali uz komentare poput: “Lijepo ti stoji Giriček”.

Bivši NBA košarkaš ne želi komentirati odnos s Andreom, a ona tvrdi da na tu temu nema što za reći.

- Gordan i ja imamo sličan glazbeni ukus, on je duhovit čovjek, zabavno mi je s njim - kratko kaže Andrea koja je u nedavnom razgovoru za Studio otkrila da je mogu privući pametni, smiješni i samouvjereni muškarci.

Voli jake muškarce

- Uz sebe želim muškarca koji će moje uspjehe shvaćati kao svoje uspjehe, a ne se osjećati ugroženo zbog njih. Ukratko, može me privući muškarac koji zna što želi i koji me se ne boji pozvati u kino. I neće mi smetati ako je uz to još i zgodan - rekla je zvijezda showa “Tvoje lice zvuči poznato”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 15:27