PRIZNANJE PJEVAČICE

ANĐA MARIĆ O BOLESTI, ALI I NOVOM DEČKU 'Najgore je iza mene, sad sam dobro, sretna sam dok traje'

Pjevačica je otkrila da je zadnje dvije godine provela u krevetu...

'Oboljela sam od encefalomijelitisa, to je kada, naši živci su obavijeni mijelinskim ovojnicama, a meni je zbog stresa došlo do demijelinizacije, što znači da moj impuls ne putuje u ruku da napravi ono što ja želim, nego je ona usporena, trese se, drugačije reagira nego što bih ja htjela', otkrila je pjevačica Anđa Marić nedavno u intervjuu za inMagazin.

Pjevačica je otkrila i da je zadnje dvije godine provela u krevetu, a ustajala se samo ako je morala zbog sina Gašpera. No, kaže kako je sad najgore iza nje pa je zato tek sad progovorila o bolesti.

'Kada sam čula dijagnozu, željela sam samo znati daju li mi šanse jedan na milijun da to nije to te da imam šanse za potpun oporavak. Kako taj odgovor nisam dobila, odlučila sam potražiti mjesto na kojem ću ga dobiti', rekla je Anđa u intervjuu za Tportal te dodala: 'Htjela bih nešto raščistiti i poručiti: Ljudi, ja sam dobro. Sada govorim o svemu jer je najgore iza mene!'

Anđa je sad sretna jer ima i novu ljubav u životu, ali njegov identitet ne otkriva. Na pitanje gdje su se upoznali, Anđa je odgovorila: 'Ne volim govoriti o novim ljubavima jer se vrlo lako (pogotovo u mom slučaju) može dogoditi da sve padne u vodu. Prihvatila sam da su to moje karte i sretna sam dok traje!'

Pjevačica je za Tportal otkrila i kako sprema pet novih pjesama i napokon će opet pjevati na hrvatskom čemu se jako raduje. Osim toga uskoro izlazi i njezina knjiga za djecu imena 'Afra' koja će se moći kupiti kod nas, a Anđa se nada da će se uskoro naći i na policama knjižara u Sloveniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 07:19