ODMOR OD TELEVIZIJSKIH PROJEKATA

Ana Vilenica daleko od očiju javnosti uživa u trudnoći

ZAGREB - Ne volim komentirati svoj privatan život. Otkako sam uzela odmor od televizijskih projekata, uživam u svojevrsnoj anonimnosti i voljela bih da to potraje. Lijepo je kad neke moje privatne stvari ostaju samo moje - kaže Ana Vilenica, koja će potkraj godine prvi put postati mama.

Ta 33-godišnja glumica i njen tri godine stariji dečko, scenarist Edi Mužina, sretnu su vijest podijelili s prijateljima kojima su, nakon povratka s njujorškog Tribeca Film Festivala, povjerili da je zvijezda TV serija “Dolina sunca” i “Dnevnik plavuše” u prvom tromjesečju trudnoće.

Ana za medije ne želi govoriti o tome, ali je zato razgovorljivija kada priča o svom nedavnom boravku u SAD-u.

- Na Tribeca Film Festivalu predstavili smo kratki igrani film ‘Uskršnja jaja’ redatelja Slobodana Karajlovića. To je prvi film koji sam samostalno producirala i jako sam sretna zbog ovog uspjeha koji je došao potpuno nenadano. Film je nastao u nezavisnoj produkciji i uz pomoć svih dragih ljudi koji su na njemu radili puni entuzijazma i na tome sam im beskrajno zahvalna.

Moram reći da su reakcije bile jako dobre, dobili smo i dva osvrta, a publika se smijala na pravim mjestima. Smatram da nam je prikazivanje na Tribeci otvorilo vrata i za druge festivale te trenutno gotovo svakodnevno dobivamo pozive iz inozemstva. Nažalost, ne postoje sredstva da se ode na svaki festival, ali najvažnije je da film vidi što više ljudi.

Festival je također bio dobro mjesto susretanja s mogućim budućim suradnicima. Imamo u planu puno toga, mašte nikad ne nedostaje, ali fali novca - priznaje simpatična plavuša, dodajući kako bi voljela producirati i dugometražni igrani film “Rad nogu” autora Edija Mužine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 14:49