KLON V. BECKHAM

A gdje su obline, Catherine Zeta -Jones?

Catherine je navodno smršavjela zbog naporne uloge u novom mjuziklu na Broadwayju

ZAGREB - Još jedna u nizu hollywoodskih zvijezda krenula je na opasan put drastičnog mršavljenja. Pojavivši se u gostima kod slavnog voditelja Davida Lettermana, Catherine Zeta-Jones pokazala je novu, znatno oslabjelu figuru, bez zamamnih oblina kakvim se mogla podičiti još sredinom prosinca prošle godine. Britanska glumica, oženjena za Michaela Douglasa i majka dvoje djece, sa svojih 40 godina izgleda mršavije nego ikad, a nema niti onih oblina na pravim mjestima za kojima su mnogi uzdisali još u seriji “Dražesni pupoljci svibanjski”.

Kvrgava koljena

Catherine je umjesto toga pokazala žilave ruke i kvrgava koljena, a njeno prekrasno lice bilo je nerazmjerno njenim sićušnim ramenima, baš kao kod Victorije Beckham. Mnogi su pokušali njenu novu figuru objasniti nastupom u mjuziklu “A Little Night Music” na Broadwayju, gdje glumica pleše i pjeva. No, oni koji su vidjeli show kažu kako Desiree, lik koji Catherine glumi, jedva da se i oznoji u predstavi jer otpjeva dvije pjesme i otpleše lagani valcer na kraju, te to nikako ne može biti razlog njezinu gubljenju kilograma.

Dogurala do 82 kile

Catherine je oduvijek imala oscilacije u težini, a u dvije trudnoće strašno se udebljala. Kad je bila trudna sa svojim prvim djetetom, sinom Dylanom, izjavila je kako je jela za cijeli Wales i dogurala do respektabilnih 82 kilograma. Nakon rođenja kćeri Carys prije pet godina, odlučila je skinuti kilažu uz pomoć vježbi iz svog filma “Chicago” kako bi postala vitkija. No, nakon toga opet je zadobila obline, i to tolike da se počelo spekulirati da je bila na plastičnoj operaciji povećanja grudi. Potom je u lipnju 2008. za film “The Rebound” koji upravo igra i u hrvatskim kinima ponovo smršavila.

Cijelo je vrijeme zagovarala stav protiv supermršavih hollywoodskih mama i bila vrlo opuštena po pitanju vježbanja, a to nije u skladu s njezinom novom pojavom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 02:22