Novak Đoković, Goran Ivanišević i Marco Panichi

 DAVID WINTER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NOVI ‘REZ‘

Đoković raskinuo suradnju s još jednim trenerom: ‘Stigli smo do vrha, oborili rekorde...‘

Talijan Marco Panichi je godinama bio Đokovićev kondicijski trener
Piše: SNObjavljeno: 01. svibanj 2024. 08:30

Malo više od mjesec dana nakon raskida suradnje između Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića, srpski tenisač odlučio se zahvaliti još jednom treneru - Marcu Panichiju.

Talijan je godinama bio Đokovićev kondicijski trener i puno više od toga, a konkretan razlog prekida suradnje zasad nije poznat.

Đoković se od Panichija oprostio objavom na društvenim mrežama.

"Grande Marco, kakve smo nevjerojatno godine suradnje imali. Stigli smo do vrha, osvojili titule, oborili rekorde. Ali najviše od svega, uživao sam u našim najobičnijim danima treniranja u teretani i van nje. Beskrajni sati ‘artičoka‘ i smijeha zbog kojih sam se osjećao super motiviranim da se pripremim za uspjeh. Hvala Romanista (kako te Goran zove) za svu energiju, trud i vrijeme koje si uložio da me učiniš najboljim mogućim igračem i osobom kakva mogu biti", napisao je Novak.

Đoković je, podsjetimo, bez titule u 2024. godini. U polufinalu Australian Opena ga je izbacio Jannik Sinner, u Indian Wellsu je izgubio već u 2. kolu od Luce Nardija, dok je u polufinalu Monte Carla za njega nepremostiva prepreka bio Casper Ruud. Sljedeći nastup imat će u Rimu, nakon čega slijedi Roland Garros.

image
VALERY HACHE Afp

Linker
01. svibanj 2024 08:31