RONALD GORSIC Cropix
ŽIVIM ODBOJKU

VIDEO: Druženja na odbojkaškim utakmicama su opet ‘in‘: ‘Vesele nas noviteti u ovogodišnjoj Superligi‘

Uzbudljive odbojkaške minute, zabava i nagrade ovog vikenda u Karlovcu
Piše: PROMOObjavljeno: 13. prosinac 2023. 13:23

Obiteljska i prijateljska druženja na odbojkaškim utakmicama su opet IN! Ove subote, 16. prosinca od 17 sati u Športskoj dvorani Mladost Karlovčani će imati prilike uživati u pravom sportskom spektaklu u derbiju Superlige. Domaći OK Kelteks dočekuje ŽOK Osijek, a atmosfera među Karlovčankama je sjajna.

- S velikim nestrpljenjem očekujemo subotnju utakmicu. Ovaj tjedan na treningu radimo neke specifičnosti vezane uz protivničku ekipu, petkom imamo video pripremu taktički stvari ekipe. Na dan utakmice ponovimo ukratko neke smjernice oko taktike - otkriva Ella Badanjak i dodaje:

- Vesele nas noviteti u ovogodišnjoj Superligi. Vjerujem da ćemo njima dodatno potaknuti gledatelje diljem Hrvatske na praćenje odbojke!

Nakon prepunih dvorana diljem Hrvatske gdje su proteklih tjedana u uzbudljivim sportskim minutama i sadržajima za cijelu obitelj uživale tisuće ljudi, novi, moderni koncept odbojkaške Superlige, ovog će vikenda po prvi put upoznati Karlovčani. Na ovoj uzbudljivoj sportskoj priredbi Karlovčani će po prvi put uživati u novitetima koji iskustvo odbojkaških utakmica podižu na jednu sasvim novu razinu. Nova Fan zona na samom ulazu u dvoranu, navijački rekviziti kao dodatni glasni navijači te nagradne igre u kojima se dijele majice i lopte oduševit će sve generacije gledatelja.

Za mlađe od osamnaest godina ulaz na utakmicu je slobodan, a u duhu nadolazećih blagdana, sav prihod od ostalih ulaznica bit će doniran Centru za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor.

Podržite svoj tim, uživajte u sportskom duhu i budite dio novog iskustva Superlige. Sve informacije o utakmicama možete pronaći na www.hos-cvf.hr

Linker
11. svibanj 2024 20:40