Veronika Rajek

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
NE VOLI SKUPE STVARI

FOTO Bivša misica otkrila kakve muškarce voli: ‘Mora biti sportaš i moći podnijeti ovakvu ženu pokraj sebe‘

‘Treba mi pravi muškarac, atletski građen, da trenira. Ja sam takva‘, iskrena je Veronika
Piše: SNObjavljeno: 30. ožujak 2023. 19:27

Bivša Miss Slovačke Veronika Rajek slovi za jednu od najljepših manekenki svijeta. Na Instagramu ju prati 4.4 milijuna fanova, a u zadnje vrijeme su ju povezivali s legendarnim igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem.

Veronika je često išla na njegove utakmice, javno ga je i hvalila, no izgleda da među njima ipak nema ništa. Iza nje je tri godine braka sa poznatim slovačkim sportašem Viktorom Rajekom, a sportaši ju izgleda posebno privlače. Sada je otrkila i što joj je bitno kod potencijalnih udvarača.

‘Tražim muškarca koji je iskren i zabavan. Nitko me ne može impresionirati automobilom jer me ne zanima vozi li BMW ili Mercedes. Jedino je bitno da ima četiri kotača‘, kaže Veronika pa dodaje:

‘Ne zanima me ni skupocjena odjeća. Najvažnije mi je ponašanje. Mislim da više nema previše džentlmena. Muškarci više ne otvaraju vrata ženama, ne pomažu im da sjednu u restoranima. Ti mali detalji čine razliku.‘

Ipak, ima i nekoliko uvjeta kada je riječ o fizičkom izgledu. Veronika ne želi muškarca nižeg od 190 centimetara.

‘Moj muškarac mora biti visok. Idealno bi bilo da je viši od 190 centimetara jer sam ja jako visoka i još kad obujem štikle... Nije da ne volim niske muškarce, ali oni se osjećaju nesigurno pored mene i ne volim muškarca činiti nesigurnim‘, kaže Veronika pa dodaje:

‘Treba mi pravi muškarac, atletski građen, da trenira. Ja sam takva. Ne zanima me boja kose, očiju, bitno je samo da kliknemo. Mora biti stabilan i mora moći podnijeti da ima ovakvu ženu pokraj sebe‘, poručila je Veronika udvaračima.

Linker
19. travanj 2024 11:17