Ivica Olić i Zlatko Dalić

 TOM DUBRAVEC Cropix
PRIPREMA ZA BRAZIL

VIDEO: Vratio se Sosa, nema Stanišića, a trening je preskočio i Brozović! Evo što stoji iza Dalićeve odluke

Radili su hrvatski reprezentativci po ugodnom vremenu, temperatura je pala, bio je vjetrovit dan...
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 07. prosinac 2022. 16:46

Borna Sosa vratio se treninzima i konkurira za utakmicu s Brazilom. Sosa je prvi izbor Zlatka Dalić i bude li fizički posve rekuperiran igrat će od prve minute. Čim je na treningu znači da je to vrlo vjerojatno. Borna Barišić je odigrao 120 minuta s Japanom i dosta se potrošio. bitno je da Dalić sada ima dvije opcije pa može mijenjati tijekom susret.

Josip Stanišić nije trenirao u kampu Al Ersal 3 jer još uvijek njegov mišić nije dovoljno dobro. On je jedini izostao zbog ozljede. Na treningu nije bio niti Marcelo Brozović. Izbornik mu je dao poštedu zbog velikog broja pretrčanih kilometara. Brozović je bitna karika i siguran starter s Brazilom.

Radili su po ugodnom vremenu, temperatura je pala, u Dohi je bio vjetrovit dan s puno pijeska u zraku, u jednom trenutku je izgledalo kao da stiže pješčana oluja. Ipak, stanje se smirilo. Na terenu su uvjeti za nogomet biti jako dobri.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Bi li se iti jedna druga zvijezda ponašala kao Cristiano Ronaldo? Kako odmoriti najzaslužnije Vatrene pred utakmicu s Brazilom? Na ta i druga pitanja u novom Mundocastu odgovara nekadašnji proslavljeni nogometaš Dario Šimić.

Linker
26. travanj 2024 00:01