Luka Modrić

 TOM DUBRAVEC Cropix
LOŠ HUMOR

Što im je ovo trebalo? Išli se rugati Modriću pa ih sasjekli brutalnim odgovorima: ‘Vi ste imbecili!‘

Mnogi su prozvali inače ugledan španjolski medij nakon ovog kiksa kojeg su napravili
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 07. prosinac 2022. 14:29

U prvom produžetku dvoboja osmine finala s Japancima, travnjak na Al Janoubu je napustio Luka Modrić, a umjesto njega je u igru ušao Lovro Majer. Španjolska televizija Movistar u tom je trenutku pronašla inspiraciju za pokušaj šale s dvojicom hrvatskih reprezentativaca na društvenim mrežama.

"Izlazi Mercedes Milla, a ulazi David Guetta", napisali su Španjolci u svojoj objavi na Twitteru uz fotografiju navedene zamjene.

Publika na Twitteru nije baš najbolje reagirala na taj pokušaj šale, te su mnogi Movistar prozvali zbog iskazivanja nepoštovanja prema hrvatskim nogometašima, u prvom redu prema Modriću. Naime, Mercedes Milla, s kojom su usporedili hrvatskog kapetana, 71-godišnja je španjolska novinarka i voditeljica. David Guetta je, dakako, planetarno poznati DJ.

"Kakav nedostatak poštovanja prema igračima", "Moraš biti glup da napraviš ovako nešto", "Imbecili", "Ne,ne i ne!", Vi ste neozbiljan medij", samo su neki od komentara korisnika Twittera.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Bi li se iti jedna druga zvijezda ponašala kao Cristiano Ronaldo? Kako odmoriti najzaslužnije Vatrene pred utakmicu s Brazilom? Na ta i druga pitanja u novom Mundocastu odgovara nekadašnji proslavljeni nogometaš Dario Šimić.

Linker
25. travanj 2024 01:01