ADRIAN DENNIS Afp
STREPI UZ MALI EKRAN

Lovre Kalinić oduševljen Livakovićem: ‘Momak kupi sve u sebi... Ovo je pečat na cijelu karijeru!‘

Vratar Hajduka u zadnji je tren zbog ozljede otpao s popisa putnika u Katar
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. prosinac 2022. 23:34

Lovre Kalinić je u zadnji tren otpao s popisa putnika za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Ozljeda mu je pokvarila planove pa danas Vatrene prati preko malih ekrana.

"Operacija je prošla dobro, oporavak traje dobro. Uzdignute glave idemo naprijed. Teško je procijeniti kada ću se vratiti na teren, idemo korak po korak, slušamo doktora", rekao je za HRT pa dodao kako nije lako gledati Hrvatsku na TV-u:

"Sigurno da nije lagano, moram se suočiti s takvom situacijom. Gušt mi je gledati kako igraju, pobjeđuju, ponosan sam na njih."

Golman Hajduka je odao i veliku počast svojem kolegi iz reprezentacije i velikom klupskom rivalu, vrataru Dinama Dominiku Livakoviću koji je protiv Japana skinuo tri jedanaesterca i postao junak reprezentacije.

"Dugi niz godina se poznajemo, što kroz hrvatski nogomet, što kroz reprezentaciju, drago mi je da je pomogao reprezentaciji proći dalje. Momak kupi sve u sebi, ostavlja dojam da je sramežljiv. Ovo je pečat na cijelu karijeru. Bio sam siguran od samog početka da će biti majstor u jedanaestercima protiv Japana", rekao je Kalinić.

Kalinić je priznao i kako je Brazil favorit, no vjeruje kako Hrvatska može iznenaditi. Svojim Vatrenima poručuje:

"Samo hrabro, idemo dalje, idemo po prolaz!", zaključio je Kalinić.

Linker
01. svibanj 2024 22:37