Arda Guler i Luka Modrić

 ANDER GILLENEA Afp
VELIKA NADA KRALJEVA

VIDEO Realov wunderkind otkrio detalj iz svlačionice: ‘Iznenadim se kada me Modrić tako zove‘

Mladi Turčin je u dresu Reala odigrao osam utakmica i dva puta se upisao u strijelce
Piše: HinaObjavljeno: 29. travanj 2024. 08:33

Turski 19-godišnji wunderkind Arda Güler je prošle godine iz Fenerbahčea stigao u Real Madrid kao jedan od najvećih svjetskih talenata i nasljednik Luke Modrića. Ipak, ozljede su ga odvojile od terena pa se u Realu i nije naigrao.

Spominjalo se čak i da bi iduće sezone promijenio klub ili barem privremeno otišao negdje na posudbu, no Carlo Ancelotti je nedavno tu mogućnost odbacio, a Arda pokazao koliko je vrijedan za Real jedinim golom u pobjedi protiv Real Sociedada u 33. kolu španjolske La Lige.

Luka Modrić je ranije navodno dobio i zadatak da mladog Ardu uzme pod svoje, a pisalo se i kako je upravo hrvatski kapetan bio veliki zagovornik njegovog dolaska. Güler je nedavno gostovao u emisiji KAFA Sports u kojoj je otkrio da ga u svlačionici svi zovu bratom, a posebno ga iznenadi kada to napravi Modrić.

- Svi me zovu Abi što na turskom znači brat. No, oni ne znaju što to znači. Iznenadim se kada me Modrić tako zove - poručio je Güler.

Mladi Turčin je u dresu Reala odigrao osam utakmica i dva puta se upisao u strijelce. Ugovor mu traje do 2029. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 12 milijuna eura.

Linker
29. travanj 2024 08:33