Marcelo Brozović

 Mohammed Saad/afp/profimedia
ZAISKRILO MEĐU SUIGRAČIMA

VIDEO Španjolac ne voli Hrvate: Nakon okršaja s Modrićem, krenuo i na Brozovića, trener šokirao reakcijom

‘Ne volim kad su svi mirni, želim vidjeti probleme u ekipi‘, ispalio je trener Al Nassra
Piše: SNObjavljeno: 22. veljača 2024. 10:10

Marcelo Brozović je sa svojim Al Nassrom s 2:0 pobijedio Al Feihu i plasirao se u četvrtfinale azijske Lige prvaka. Epic Brozo je još jednom odigrao odličnu utakmicu, a u centru pažnje se našao i zbog situacije koja se dogodila uoči susreta.

SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE.

Brozović se izgleda nešto zakačio sa suigračem Aymericom Laporteom. Hrvat je na zagrijavanju prišao kolegi u namjeri da mu nešto kaže, a ovaj ga je potom odgurnuo. Brozoviću se nije svidio potez suigrača, no uspio je ostati smiren pa je izbjegnut veći incident. U svemu je pomogao Ali Lajami koji je Brozovića zaustavio u namjeri da Laporteu kaže da se tako ne može ponašati.

Situaciju je nakon susreta komentirao njihov trener Luis Castro koji je iznenadio reakcijom.

- Lijepo je vidjeti igrače kako međusobno razgovaraju. Ne volim kad su svi mirni, želim vidjeti probleme u ekipi - poručio je Castro.

SVAĐU BROZOVIĆA I LAPORTEA POGLEDAJTE OVDJE.

Laporteu ovo nije prvi put da ima problem s Hrvatima. Podsjetimo, isti igrač je u svibnju 2022. godine imao okršaj s Lukom Modrićem. Laporte je tada nastupao za City koji se s Realom spojio u Ligi prvaka.

Susret dvije europske megamomčadi počeo je dosta nervozno, a već u devetoj minuti je došlo do svađe Modrića i Laportea. Nakon jednog prekršaja Reala igrači Cityja su okružili suca Danielea Orsata i počeli s prigovorima, a onda se pojavio Luka Modrić koji je vjerojatno htio smiriti situaciju.

Laporte je odgurnuo hrvatskog veznjaka, a onda je uletio i Vinicius Jr. i drugi nogometaši pa je nastala makljaža. Španjolac nije odustajao pa je Modrića ošamario nakon čega ga je Luka ulovio za vrat, a ovaj se bacio na pod u pokušaju da iznudi kaznu za Hrvata. Sudac je na kraju obojici dao žuti karton.

Linker
11. svibanj 2024 16:52