Totti i Blasi su se rastavili nakon 20 godina veze

 OLIVER PALOMBI/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA Oliver Palombi/Mega/The Mega Agency/Profimedia
KRAJ NAKON 20 GODINA

Talijani iznijeli detalje prevare! Varala legendarnog nogometaša s trenerom i uništila 17 godina braka

Talijanski mediji su otkrili aferu Ilary Blasi s osobnim trenerom.
Piše: SNObjavljeno: 15. kolovoz 2022. 20:59

Francesco Totti i Ilary Blasi bili su jedan od najpoznatijih talijanskih parova, a njihova ljubav okončana je razvodom koji je objavljen prošlog tjedna.

"Nakon 20 godina zajedničkog života, nažalost moja veza s Ilary je gotova. Pokušao sam prevladati bračnu krizu, ali danas shvaćam da se rastava, iako bolna, više ne može izbjeći. I dalje ću biti ujedinjen s njom u obrazovanju naše troje divne djece, uvijek s velikim poštovanjem prema mojoj bivšoj ženi", objavio je tada Totti, a talijanski mediji su odmah špekulirali kako je legendarni nogometaš krivac za okončanje ove veze.

Totti je tijekom zime prvi put viđen s ekonomisticom Noemi Bocchi pa je javnost mislila da je to razlog zbog razlaza s Ilary.

No, izgleda je kriva ipak bivša manekenka i tv-voditeljica. Naime, talijanski časopis Chi donio je tekst o tome da je Ilary prije više od godinu i pol dana započela aferu s osobnim trenerom Cristianom Iovinom.

Chi tvrdi kako je Ilary za njim ‘doslovno poludjela‘, a piše se i kako je Totti u njenom mobitelu pronašao kompromitirajuće poruke te je nakon toga došlo do zahlađenja veze, a posljedično i to rastave.

Totti i Blasi su u braku bili od 2005. godine, ali vezu su počeli nekoliko godina ranije. Blasi je svoju televizijsku karijeru počela 2001. godine, malo prije nego je poznala legendarnog Rominog kapetana koji je s nogometom prestao 2017. godine. Njih dvoje su glasili kao jedan od najpoznatijih talijanskih bračnih parova, a imaju i troje djece - sina Cristiana te kćeri Chanel i Isabel.

image

Vjenčanje se održalo 2005. godine

ANDREAS SOLARO Afp

Linker
22. travanj 2024 22:36