Danielle Favatto

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
ŽELI DOPRINIJETI PLATFORMI

Romarijeva kćer sve iznenadila: ‘Otvorila sam OnlyFans jer sam postala mama, želim dijeliti svoja iskustva‘

Danielle Favatto je otkrila kako je otvorila svoj račun na popularnoj stranici za odrasle
Piše: SNObjavljeno: 04. ožujak 2023. 17:23

Kćer slavnog brazilskog nogometaša Romarija, Danielle Favatto, je otkrila kako je otvorila svoj OnlyFans račun, no na njemu neće objavljivati svoje golišave fotografije i videe, već sasvim drugačiji, obiteljski sadržaj.

Danielle je istaknula kako će na OnlyFansu dijeliti svoja iskustva kao majka. Iako niz godina nije htjela imati djecu, postala je majka i sada svoje iskustvo želi podijeliti s drugima.

- Napravila sam svoj profil na OnlyFansu kako bih ispričala nešto više o iskustvu nove majke. Ideja o otvaranju profila na platformi za izradu videa na tu temu činila mi se sjajnom - kaže Danielle.

Romarijeva kćer je s nogometašem Atletico Catarinensea Fabiom Henriwueom nedavno dobila malenu Mariju Eduardu, a to ju je promijenilo.

- Biti roditelj je više san mojeg dečka nego moj. Nakon osam godina korištenja kontracepcije sam ju maknula kako bih odahnula i razmislila o djetetu. Prošlo je mjesec dana i već sam bila trudna. Na karnevalu sam imala najveći mamurluk u životu i idući tjedan saznala da sam trudna. Smiješno je što sam to otkrila na dan njegove utakmice - kaže Danielle pa dodaje:

- Nisam htjela imati dijete. Predomislila sam se iz vedra neba. Nisam znala s djecom. Brzo bih se naljutila kada bi čula plač djeteta u avionu, ali sada se sve promijenilo.

Favatto će svaki tjedan objavljivati novu epizodu na OnlyFansu. U prvom je videu otkrila kako je tekla trudnoća i kako je saznala da je trudna, a najavila je da će u pratnji kćeri ubuduće prilati priče, anegdote koja je proživjela s njim i intimne ispovijesti koje nitko ne zna.

Pojasnila je i da neće nuditi erotski sadržaj i da svojim primjerom želi doprinijeti da ova platfomra ne bude više mjesto samo za takav sadržaj. Inače, i brojni drugi Brazilci su počeli nuditi različit sadržaj na OnlyFansu pa tako primjerice liječnik Jairo Bouer koristi ovu platformu kako bi nudio svoje usluge.

Linker
26. travanj 2024 17:32