Detalj s prošlogodišnjeg turnira 

 PRIVATNA ARHIVA
FUTSAL

Novi futsal doživljaj na Trešnjevci: Sudjeluje 30 ekipa, igraju i futsal reprezentativci i igrači Dinama

U petak na Trešnjevci starta 13. izdanje "Futsal Cup Sv. Josipa - in memoriam Matija Capar"
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 07. lipanj 2023. 13:33

Ljubitelji futsala u Zagrebu ponovno dolaze na svoje. Na Trešnjevci će se na igralištu OŠ Kralja Tomislava održati već 13. po redu izdanje turnira "Futsal Cup Sv. Josipa - in memoriam Matija Capar". Prošlo je točno pet godina kako nas je tragično napustio Matija Capar, od tada se turnir igra i njemu u spomen.

- Ove se godine prijavilo 30 ekipa, većina ih je iz Zagreba i okolice. Igrat će puno futsal igrača, reprezentativaca, osvajača naslov prvaka Hrvatske u futsalu iz Dinama. Također i mnoga poznata velikonogometna lica dolaze na turnir koji je iznimno popularan i gledan. Uz teren bude i do 500 gledatelja kroz dan, uz doista odličnu atmosferu. Turnir ukupno traje osam dana, od 9. do 17. lipnja. Igra se u osam skupina, a čak tri najbolja iz svake prolaze dalje. Prvi u skupini izravno idu u osminu finala, ostali razigravaju u 16-tini finala. Završnog dana bit će i velika proslava, pripremamo koncert u dvorištu Župe, koje se nalazi neposredno uz teren. Planiramo sljedeći tjedan odigrati i dvije revijalne utakmice, u terminima četvrtfinala, a revijalna će utakmici biti održana i finalnog dana - kazao nam je Josip Štivičić, jedan od ključnih ljudi turnira.

Turnir dakle starta u petak u 16 sati utakmicom Trešnjevački mališani - Mato EL-D. U petak turnir završava utakmicom u 21 sat. U subotu utakmice startaju već u 14 sati, u nedjelju u 13.20, a vikend programi završavaju utakmicama u 21.20. Dođite do terena OŠ Kralja Tomislava i uživajte u dobrom futsalu...

Linker
10. svibanj 2024 20:35