Alen Halilović

 NIKSA STIPANICEV Cropix
‘HRVATSKI TURIST‘

Navijači ne mogu vjerovati zašto je potjeran Alen Halilović: Kako može imati slabije rezultate od njih?

Navijače žuto-crnih zabavio je "turistički" boravak hrvatskog nogometaša
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 02. veljača 2023. 17:18

Grčki mediji i navijači Arisa kratko su vrijeme imali u fokusu propast pregovora grčkog kluba i Alena Halilovića. Ponavljaju kako je jedan od najpopularnijih grčkih klubova odustao od potpisa hrvatskog nogometaša iz više razloga.

S jedne strane poslu su se ispriječili rezultati njegovih ergometrijskih testova koji nisu bili dobri - "vrlo loši i ispod očekivanja" navodi se u tekstu sportala.gr - dok su s druge strane Halilovićevi predstavnici prema tvrdnjama grčkim medija navodno postavili nove financijske zahtjeve, puno veće od dogovorenih prije njegova dolaska.

Na temelju rezultata ergometrijskih testova i financijske razlike u Arisu su odlučili kako ipak neće potpisati ugovor s donedavnim nogometašem Rijeke.

image
Screenshot

"Procijenjeno je kako će Haliloviću trebati dosta vremena da postigne željenu razinu tjelesne spreme, pa je početna sumnja u ispravnost njegovog dovođenja prerasla u uvjerenje da ga ne treba potpisati", prenosi sportal.gr.

Mediji koji prate Aris su brzo zaboravili na kratku epizodu s Halilovićem i odmah se okrenuli potrazi za novim pojačanjima jer iako je prijelazni rok završio 31. siječnja u ponoć, grčki klubovi do 17. veljače imaju mogućnost potpisivanja igrača bez ugovora.

Navijače žuto-crnih, ako je suditi po komentarima, zabavio je kratki, odnosno "turistički" kako su ga nazvali, boravak hrvatskog nogometaša u njihovim redovima. Jedni se su se okomili na skauting svoje momčadi koji se nije proslavio u zadnje vrijeme i pitaju se "Koliko ćemo ih još trpjeti?", dok drugi dvoje koliko slabije rezultate testova Halilović može imati u odnosu na igrače koji su već sada u momčadi Arisa, a koji ne "pucaju" od snage, i sumnjaju kako je isključivi razlog kraha pregovora ipak bilo neslaganje oko financijskih uvjeta, a ne toliko fizička sprema hrvatskog veznjaka.

"Pao na testovima? Dovodimo umirovljenike, a sada nam testovi nešto znače", "Ovo je možda prvi puta u povijesti da je Aris postupio kako treba i nije potpisao nespremnog igrača", neki su od komentara Arisovih navijača.

Linker
11. travanj 2024 06:39