Ronaldo nije mogao vjerovati što je promašio

 Aa/abaca/abaca Press/profimedia
UHVATIO SE ZA GLAVU

VIDEO Navijači ismijavaju Ronalda nakon nevjerojatnog promašaja: ‘Gotov si, nemoj ići na Euro‘

Al-Hilal je do izjednačenja i nastavka niza neporaženosti došao u stotoj minuti
Piše: SNObjavljeno: 18. svibanj 2024. 08:24

U velikom derbiju saudijskog prvenstva Al Nassr je na svom terenu odigrao 1:1 s Al-Hilalom. Iako su gosti već od prije osigurali naslov prvaka, domaćini su im, na čeku s Marcelom Brozovićem, imali priliku nanijeti prvi poraz u sezoni.

I krenuli su na najbolji mogući način. Već u prvoj minuti Otavio je na asistenciju Cristiana Ronalda pospremio loptu u mrežu. Iako je to nagovještavalo večer iz snova za portugalskog napadača, utakmica se za osvajača pet Zlatnih lopti ubrzo pretvorila u pravu noćnu moru.

GOLOVE S UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

U više je navrata tijekom susreta Ronaldo promašivao izgledne prilike kojima je mogao potvrditi pobjedu svoje momčadi, a navijače je posebno zapanjio Ronaldov promašaj iz 26. minute. Dočekao je savršenu loptu u šesnaestercu, trebao ju je laganim dodirom poslati put mreže, međutim kompletno je promašio loptu i propisno se osramotio.

Promašaj možda i ne spada u kategoriju ‘nesvakidašnjih‘, ali uzimajući u kontekst da se radi o čovjeku koji je u najboljim danima svoje karijere ovakve prilike žmirećki završavao, svakako doprinosi dojmu cijele situacije.

Navijači su na društvenim mrežama ismijali Ronalda zbog promašaja.

"O moj Bože, umirovi se", "Promašaj sezone", "Gotov je", "Ako ćeš promašivati ovakve šanse na Euru, nemoj ni ići", "Zar si obuo kopačke naopačke?" neki su od komentara, a ima i onih koji ga brane:

"Lopta je bila prebrza."

I kako to i inače biva kad ne iskoristiš pruženo... Al-Hilal je u desetoj minuti sudačke nadoknade, odnosno stotoj minut došao do izjednačenja preko Aleksandra Mitrovića! Iz jedanaesterca je poentirao 29-godišnji Srbin i tako nastavio ‘besprijekornost‘ svoje momčadi u saudijskoj Premier ligi. Pozitivnim rezultatom u zadnja dva kola, domaći susret protiv Al Taee i gostovanje kod Al Wehde, nogometaši Al-Hilala imaju povijesnu priliku završiti sezonu bez poraza.

Linker
18. svibanj 2024 08:26