PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
NAVIJAČI NISU ZADOVOLJNI

Velika promjena na kultnom stadionu, utakmice će se gledati iz bazena? ‘Ovo je odvratno‘

Završetak radova očekuje se već ove godine, najkasnije u prosincu
Piše: SNObjavljeno: 29. ožujak 2024. 11:25

Zapadni dio Londona krasi kultni stadion Craven Cottage. Dom je to engleskog prvoligaša Fulhama još od 19. stoljeća, točnije 1896. godine. Stadion kapaciteta 24.500 gledatelja jedan je od rijetkih prastarih premierligaških stadiona koji su i danas funkcionalni.

Usporedbe radi, gotovo svi londonski klubovi među kojima prednjače Chelsea, Arsenal i Tottenham odlučili su se za nove stadione, ali Fulham je ostao vjeran svom Craven Cottageu. Ipak, i taj će sportski objekt doživjeti određene preinake.

Naime, vlasnik Shahid Khan odlučio se za rekonstrukciju stadiona. Izgradit će se nova tribina Riverside te će nuditi luksuzne lože s bazenima i restoranima s Michelinovim zvjezdicama. Američko-pakistanski biznismen obećava nezaboravno iskustvo svim fanovima:

- Moja vizija za novu tribinu Riverside jest da ponudim našim navijačima destinaciju koja će nastaviti poštivati našu povijest i tradiciju na Craven Cottageu svakog dana u godini. Konačno ćemo moći ponuditi višu razinu gostoprimstva i mogućnosti koje su dosad bile praktično nedostupne navijačima Fulhama.

Englezima je ova ideja došla kao "kec na desetku" za izrugivanje te se ispod objave moglo pronaći podosta podrugljivih komentara:

"Tamo će se ići odmoriti kad ih Arsenal razbije 5:1", "Koja je poanta ovoga?", "Dobar pogled na Championship", "Ovo je odvratno", između ostalog su mišljenja nekih od ljubitelja nogometa.

Završetak radova očekuje se već ove godine, najkasnije u prosincu.

Linker
29. ožujak 2024 11:26