GIUSEPPE MAFFIA Nurphoto Via Afp
USUSRET MODRIMA

‘Moramo ostvariti dobar rezultat, znam kakvo je ludo ozračje u Maksimiru! Morat ćemo se pripremiti za taj vulkan‘

Nema nikakve sumnje da smo "autsajderi", na Dinamu je veći pritisak - rekao je veznjak, Ulrik Saltnes
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 15. kolovoz 2022. 17:29

Na konferenciji za novinare uoči okršaja s Dinamom, trener Bodo/Glimta, Kjetil Knutsen je rekao:

- U dobroj smo formi i postoje svi preduvjeti za dobar rezultat. No, treba znati da je ovo samo prvo poluvrijeme, igraju se dvije utakmice i svašta se može dogoditi. Uglavnom, odluka neće pasti u utorak, sve će biti odgođeno do zagrebačke utakmice - rekao je Knudsen.

I u Norveškoj se govori o Dinamovim fanatičnim i glasnim navijačima, pa je na upit novinara strahuje li od tog maksimirskog "vražjeg kotla" na uzvratu, Knutsen ovako odgovorio:

- Trebali bismo ovdje ostvariti dobar rezultat, jer znam kakvo je ludo ozračje u Maksimiru, bio sam tamo kao skaut Branna 2007. godine i bilo mi je jako drago što sam sjedio u VIP loži, daleko od tih fanatičnih navijača! Morat ćemo uoči uzvrata pripremiti igrače za taj vulkan, iako neka iskustva imamo, igrali smo prošle sezone u Rimu protiv Rome i bili smo okruženi mržnjom – istaknuo je Knudsen.

A kapetan momčadi, veznjak, Ulrik Saltnes, ističe:

- Nema nikakve sumnje da smo "autsajderi", na Dinamu je veći pritisak, jer je po svemu favorit. I baš u toj mentalnoj rasterećenosti vidim našu priliku, uživat ćemo u igri i u ovom velikom događaju. Osjećamo da smo spremni za igru u Europi na visokoj razini, više nego što smo ikada bili, učinit ćemo sve za pobjedu – najavio je Saltnes.

Dodajmo da norveški meteorolozi predviđaju da će u utorak navečer u Bodu temperatura biti između 15 i 18 stupnjeva Celzija, a najavljuju i jaku kišu. Koja bi još više ubrzala ionako brzi teren s umjetnom travom.

Linker
18. travanj 2024 11:12