Ante Čačić

 DENIS LOVROVIC Afp
POMOĆ RUJEVICI

Dva igrača Dinama odlaze na posudbu u Rijeku! Čačić je odlučio kada će se Modri ponovno okupiti

Prvi dio priprema HR prvak odradit će u Zagrebu, nakon čega se sele u rovinjsku bazu
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 07. prosinac 2022. 14:28

Većina je Dinamovih nogometaša na odmoru, a u Maksimiru pozorno prate nastupe Hrvatske na SP, silno ponosni što u uspjesima naše nacionalne vrste sudjeluju čak 15-orica igrača koji su tijekom karijere odijevali plavi dres! Trener Ante Čačić zakazao je prozivku za srijedu, 14. prosinca, tog prvog pripremnog dana, jasno je, neće biti plavih reprezentativaca Livakovića, Šutala, Petkovića i Oršića, kvartet "vatrenih" priključit će se suigračima 2. siječnja.

Dodatne su dane odmora dobili još Moharrami, Emreli i Ristovski. Moharrami je bio s reprezentacijom Irana na SP u Katru, dok je Ristovski igrao za Sjevernu Makedoniju, a Emreli za Azerbajdžan, odigrali su prije tri tjedna i međusobnu prijateljsku utakmicu u Skoplju (3:1 za Azere). Sva trojica trebali bi se pojaviti u Maksimiru 19. prosinca.

Na posudbu u Rijeku odlaze Antonio Marin i Deni Jurić, koji je jesen proveo u Gorici, ali sad će, do kraja sezone, preseliti na Rujevicu. Prvi će pripremni dio "dinamovci" odraditi u Zagrebu, još je upitno hoće li u dvotjednom razdoblju do kraja godine odigrati neku test-utakmicu.

image

Deni Jurić nije se uspio nametnuti u Dinamu

RONALD GORSIC Cropix

Dobit će Plavi slobodne dane za božićne i novogodišnje blagdane – neće biti vježbanja na Badnjak, Božić i Štefanje, kao ni na Staru i Novu godinu.

Dinamo će drugi pripremni dio opet odraditi u Rovinju, u Istru će kompletirana zagrebačka momčad otputovati 3. siječnja i ostat će do 12. siječnja.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST

Bi li se iti jedna druga zvijezda ponašala kao Cristiano Ronaldo? Kako odmoriti najzaslužnije Vatrene pred utakmicu s Brazilom? Na ta i druga pitanja u novom Mundocastu odgovara nekadašnji proslavljeni nogometaš Dario Šimić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. ožujak 2024 09:56