ATTILA KISBENEDEK Afp
ODMAH PRORADE SJEĆANJA

FOTO: Svi se pitaju što mu je ovo značilo, srebrni Vatreni antologijskom fotkom najavio povratak u Dinamo?

Dinamo napustio u ljeto 2013. nakon što je za nešto manje od pet milijuna eura transferiran u Genou
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 02. veljača 2023. 19:22

Nalet nostalgije i podsjećanje na početak karijere ili najava povratka? Šime Vrsaljko zaintrigirao je mnoge zagonetnom objavom na Instagramu. Nekadašnji reprezentativac vratio se u prošlost, konkretno u 2009. godinu, i objavu svoju fotografiju kada je u dresu Dinama potpisao za profesionalni ugovor za klub iz Maksimira. Teoretski, njegovom prepreka povratku nakon deset godina nema s obzirom da je slobodan igrač otkako je u studenom prošle godine razvrgnuo ugovor s grčkim Olympiacosom.

Vrsaljko je Dinamo napustio u ljeto 2013. nakon što je za nešto manje od pet milijuna eura transferiran u Genou. Godinu kasnije, za 5,5 milijuna eura, prešao je u Sassuolo koji je potom na njegovom transferu u madridski Atletico uprihodio 14 milijuna eura. Srebrni iz Rusije igrao je neko vrijeme na posudbi u milanskom Interu, a ljetos je čistih papira prešao u Olympiacos. Grčki velikan nije se pokazao kao najbolji izbor za odnedavno 31-godišnjeg nogometaša, nakon polusezone i svega devet odigranih utakmica Vrsaljko je raskinuo ugovor s klubom iz Atene s kojim se prvotno obvezao na trogodišnju suradnju.

image
Screenshot: Instagram

Šime Vrsaljko za Dinamo je, inače, odigrao 96 utakmica te osvojio četiri naslova prvaka i dva Kupa.

Inače, Daily Star je prije nekoliko dana izdvojio Vrsaljka prebirući po igračima koji su dostupni na nogometnom tržištu bez odštete.

"Navijači Atletico Madrida i Hrvatske uvijek će ga pamtiti po borbenim nastupima u La Ligi, Ligi prvaka i Svjetskom prvenstvu. Nažalost, prelazak u Olympiacos pokazao se kao katastrofa. S 31 godinom još uvijek ima što ponuditi, pa makar i u vidu rezervne opcije na desnom beku", navedeno je u tekstu Daily Stara.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 19:37