SCREENSHOT TWITTER
EMOTIVAN TRENUTAK

VIDEO Srbin se slomio pred navijačima, potekle su i suze, a onda se pojavio Ivan Rakitić i oduševio potezom

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj je uoči finala Europske lige doživio obiteljsku tragediju
Piše: SNObjavljeno: 02. lipanj 2023. 08:10

Nakon rušenja Rome u velikom finalu, Sevilla je stigla do svojeg sedmog naslova u Europskoj ligi. Naravno nakon osvajanja titule uslijedilo je i slavlje na glavnom trgu, ali jednom igraču Seville zasigurno nije previše bilo do fešte.

Naime, srpski reprezentativac Nemanja Gudelj je uoči finala doživio obiteljsku tragediju, njegova djevojka Anastasije morala je prekinuti trudnoću.

Gudelj je na dočeku u jednom trenutku uzeo mikrofon u ruke i potom se odlučio obratiti okupljenim navijačima. Govorio je o teškoj godini koja je iza njega, a onda su krenule i suze. Upravo u tom trenutku naš je bivši reprezentativac Ivan Rakitić napravio veliki potez, poljubio ga je, a onda pozvao i publiku da ga pozdravi.

- Hvala na podršci. Ovo mi je najteža godina u životu, izgubio sam brata na tri minute, izgubio sam bebu, ali nije prošla ni sekunda ni minuta, a da nisam osjetio vašu podršku - rekao je Gudelj.

Potez Rakitića samo je još jedan primjer kakvo poštovanje, ali i prijateljstvo vlada među nogometašima koji dolaze s prostora bivše Jugoslavije.

Linker
19. travanj 2024 22:04