KAO U FILMU

Zvijezda serije ‘Nasljeđe‘ oglasila se nakon prometne nesreće: ‘Bila je to viša sila‘

Prometna nesreća koju je skrivio Alan Ruck slična je onoj iz filma u kojem je glumio

Alan Ruck, prvi put viđen nakon prometne nesreće 

 Filmsbyjosh/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Filmsbyjosh/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zvijezda serije "Nasljeđe", Alan Ruck, rekao je jučer da je dobro nakon prometne nesreće koja se dogodila u utorak kada se svojim vozilom, Rivian kamionom, zabio u restoran "Raffalo‘s pizza", prenosi TMZ. Na svu sreću, poznati je glumac prošao bez puno ogrebotina.

Kazao je da to što nije poginuo u toj prometnoj nesreći može biti samo djelo "više sile". Iako Ruck šepa, 67-godišnji je glumac objasnio da to nije posljedica nesreće koja se dogodila, već znak njegove starosti.

"Hvala Bogu što nitko nije poginuo u nesreći", kazao je glumac poznate serije "Nasljeđe" koja se počela emitirati 2018. godine i sada je završila nakon četiri sezone. Izvori TMZ-a rekli su da je ozlijeđeno dvoje ljudi, ali da su stabilno i pri svijesti te da će biti u redu.

Fanovi scenu nesreće uspoređuju s onom u filmu "Slobodni dan Ferrisa Buellera" u kojoj Ruck igra Camerona Fryea. Iako je nedugo prošlo od automobilske nesreće, Rucka to ne sprječava da vozi druge automobile pa su ga fotografi ovoga puta vidjeli u Nissanu.

image

Alan Ruck viđen u aoutomobilu Nissan.

Filmsbyjosh/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Filmsbyjosh/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:29