JOHN STAMOS

Zvijezda ‘Pune kuće‘: ‘Moj terapeut spasio mi je život, ne bih bio ovdje da nije bilo njega‘

Poznato je da je glumac John Stamos imao problema s alkoholom jer je o toj borbi progovorio u svojim memoarima prošle godine

John Stamos

 Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Glumac John Stamos, koji je najpoznatiji po ulozi Jesseja Katsopolisa iz serije "Puna kuća", vjeruje da mu je terapeut spasio život. "Vjerojatno ne bih bio ovdje da nije bilo njega. Imao je veliku ulogu u tome da se otrijeznim", prenosi Page Six da je rekao Stamos.

image

John Stamos

© Elder Ordonez/instar Images/profimedia/© Elder Ordonez/instar Images/profimedia
image

John Stamos

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Poznato je da je Stamos imao problema s alkoholom jer je zvijezda progovorila o svojoj borbi s alkoholom i uhićenju pod utjecajem droge iz lipnja 2015. u svojim memoarima "If You Would Have Told Me" prošle godine. Glumac ide kod terapeuta Phila Stutza skoro 20 godina, a na jednom od prvih susreta mu je rekao: "Da nisi toliko glup, shvatio bi koliko ti je dobro u životu."

Stamos je bio toliko zadovoljan terapijom da ju je čak preporučio svom prijatelju i kolegi iz "Pune kuće", Bobu Sagetu. "Izluđivao me kada smo se prvi put sreli i rekao sam mu: ‘Moraš ići na terapiju ako želiš biti moj prijatelj‘", prisjetio se glumac.

image

Caitlin McHugh i John Stamos

Photo Image Press/zuma Press/profimedia/Photo Image Press/zuma Press/profimedia

Glumačka je zvijezda otkrila i da su mu terapije koristile kao inspiracija za svoju novu ulogu u seriji "UniPrisoned" koja sada broji drugu sezonu u produkciji Hulua. Stamos se na crvenom tepihu pojavio sa suprugom Caitlin McHugh s kojom ima 7-godišnjeg sina Billyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 23:34