KAOS NA AERODROMU

Zvijezda OnlyFansa poludjela jer joj nisu dali da se ukrca na avion: ‘Volim te, ali za ljubav božju, obuci bluzu...‘

Brazilka Kine-Chan nije mogla ući na let jer je odjenula cosplay kostim, a to je podijelila s pratiteljima na Instagramu

Kine-Chan nije mogla ukrcati se na let zbog odjeće

 Profimedia/

Model, influencerica i zvijezda OnlyFansa Kine-Chan (21) požalila se kako joj je bio zabranjen ukrcaj na let jer je bila odjevena u cosplay kostim. Cosplayeri nose kostime i modne dodatke kojima utjelovljuju neki lik iz filmova, stripova i igrica.

image

Kine-Chan zvijezda je OnlyFansa

Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Kine-Chan pojavila se u zračnoj luci Navegantes u Brazilu odjevena kao „Rebecca‘s Cosplay”. Rebecca je lik Netflixovog anima „Cyberpunk Edgerunners” koja je omiljena među fanovima zbog jedinstvene odjeće koja otkriva puno.

Kine-Chan nosila je crni bikini, tirkiznu periku i crne sandale i tvrdi da su joj rekli da nije prikladno odjevena te da se zbog toga ne može ukrcati na let.

image

Kine-Chan

Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

„Vrlo naporna situacija se dogodila ovog vikenda. Pokušavala sam se ukrcati na avion u Zračnoj luci Navegantes odjevena kao Rebecca‘s Cosplay za jedan događaj. Znala sam već da bi mogla kasniti, stoga sam se obukla ranije ne zakasnim. Ali rečeno mi je da idem kući i da se presvučem jer sam neprikladno odjevena. Objasnila sam da idem na jedan događaj. Kako god, Rebecca je zabranjena”, podijelila je priču sa svojih 620 tisuća pratitelja na Instagramu.

Ipak, neki pratitelji su razumjeli osoblje na aerodromu.

„Kine, volim te, ali za ljubav Božju... mogla si obući laganu odjeću preko, poput haljine ili bluze na kopčanje”, glasio je jedan komentar.

„U pravu su, mogla si tu odjeću obući kasnije, sigurno je da te nisu pustili”, rekao je drugi.

„Ne bi škodilo preko toga obući kućni ogrtač”, dodao je pratitelj influencerice.

image

Kine-Chan

Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

Pronašao se među komentarima i „kolega” koji radi predstave i putuje u kostimima avionom.

„Radim predstave i moj raspored je prilično gust. Obučem kostim, ali uvijek preko stavim ogrtač ili kombinezon. Evo ti savjet”, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 17:12