UPROPASTIO KARIJERU

Zvijezda Harryja Pottera nakon dvije godine zatvora izgleda neprepoznatljivo: U prve probleme upao je još 2006.

Nakon što je odslužio zatvorsku kaznu, Waylett se nije vratio glumi, a odnedavno na platformi Cameo prodaje personalizirane videe

Tom Felton, Matthew Lewis, Emma Watson i Jamie Waylett

 Warner Bros./Heyday Films/Afp/Profimedia/Warner Bros./heyday Films/afp/profimedia

Za razliku od svojih vršnjaka, koji su uloge u filmovima o čarobnjaku Harryju Potteru pretvorili u unosne karijere u filmu i teatru, 34-godišnji Jamie Waylett, engleski glumac koji je u šest od osam filmova serijala igrao Vincenta Crabbea, učenika škole za čarobnjake Hogwarts te prijatelja oholog i prgavog Draca Malfoya, danas zarađuje snimajući personalizirane videe na platformi Cameo, piše Daily Mail.

Waylett je prvi puta u probleme upao još 2006. godine, kada je kao optužen za uzimanje kokaina. Tri godine poslije, priznao je krivnju za posjedovanje i uzgajanje marihuane, zbog čega je osuđen na 120 sati rada za opće dobro.

U posljednja dva filma serijala o Harryju Potteru nije glumio upravo zbog tih problema sa zakonom.

image

Jamie Waylett

SHAUN CURRY/AFP

Dvije godine poslije toga, uhićen je zbog sudjelovanja u neredima koji su u Londonu izbili nakon smrti crnca Marka Duggana. Policija ga je optužila za nasilno i neprimjereno ponašanje, namjeru da uništi ili ošteti tuđu imovinu te posjedovanje ukradene robe. Konkretno, optužen je za posjedovanje molotovljeva koktela dok je pljačkao ljekarnu u Londonu. Uz to, optužen je za uzgajanje marihuane. Zbog sudjelovanja u neredima 2012. je osuđen na dvije godine zatvora.

Nakon što je odslužio zatvorsku kaznu, Waylett se nije vratio glumi, a odnedavno na platformi Cameo prodaje personalizirane videe koji se najčešće svode na slanje lijepih želja i pozdrava. Jedan video košta 160 britanskih funti (183 eura), a oni u prosjeku traju jednu minutu i 47 sekundi.

Čim se pojavio na Cameu, obožavatelji Harryja Pottera odmah su primijetili da se Waylett dosta promijenio od dana kada je sekundirao Dracu Malfoyju. Bivši glumac sada ima tetovažu iznad oka i nekoliko tetovaža na rukama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:24