POLICIJSKA POTJERA

Zvijezda ‘Gilmorica‘ o strašnoj nesreći koja mu se dogodila ovog ljeta: ‘Žena i ja smo mislili da smo mrtvi...‘

Glumac i njegova supruga sretni su što su živi nakon iznenadne policijske potjere

Scott Cohen

 Photo Image Press/zuma Press/profimedia/Photo Image Press/zuma Press/profimedia

Scott Cohen, koji je u legendarnim "Gilmoricama" utjelovio profesora i Lorelainog partnera Maxa Medinu, otkrio je da su on i njegova supruga Anastasia Traina sretni što su živi nakon što su ovoga ljeta zadobili ozlijede prilikom policijske potjere automobila.

Naime, automobil koji je bježao od policije udario je onaj od Scotta i Anastasije, a o cijelom je događaju sada, na premijeri "The Penguina", progovorio glumac. "Mislili smo da smo mrtvi. Ruka moje supruge je skroz zeznuta, a ja imam slomljenu prsnu kost koja navodno nikada neće zacijeliti...", rekao je Cohen za Page Six.

Isprva je to bila rutinska kontrola, ali iznenada je postala policijska potjera. Iako nije poznato je li policija ikada uhvatila muškarca za kojim je bila u potrazi, mediji pišu da se osumnjičenikov auto zapalio te da je on nakon toga otišao pješice.

image

Scott Cohen

Photo Image Press/zuma Press/profimedia/Photo Image Press/zuma Press/profimedia
image

Gilmore Girls: Lauren Graham i Scott Cohen

The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia
image

Gilmore Girls: Scott Cohen, Lauren Graham i Scott Patterson

The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

Cohen je nakon nesreće s obožavateljima podijelio videozapis iz bolnice, kao i automobila nakon nesreće. "Sa slomljenim kostima, izranjavanim tijelima, pod utjecajem brojnih lijekova i potreseni tim činom agresije koji nas je pogodio, odvažili smo se krenuti dalje. Jako me ljuti što se sada moram nositi s oporavkom, ali u isto vrijeme sam i istinski zahvalan. Anastasia i ja smo oboje ovdje kako bismo iskusili ljubav i nevjerojatnu velikodušnost prijatelja i obitelji", podijelio je tada glumac.

Iako njegov oporavak još traje, uspio je doći na premijeru serije "The Penguin", koja je spin-off filma "The Batman". "Cijelo sam djetinjstvo sanjao biti Superman, Batman. To su bili moji snovi kad sam bio jako mlad. A sada sam dobio priliku biti dio toga", kazao je glumac.

Serija se emitira na Maxu, a osim Cohena igraju i Colin Farrell, Cristin Milioti, Theo Rossi, Clancy Brown i Michael Zeger. Cohen se osvrnuo i na svoj poziv pa otkrio zašto voli biti glumac. "Za mene je televizija vrsta utjecaja. I ako možete utjecati na nekoga, onda je to razlog da to učinite. Mislim, to je drugi razlog zašto sam glumac. Prvenstveno mi je važno to što se mogu izraziti, ali želim imati utjecaja u svijetu, želim da netko osjeti nešto što mu ja dajem da osjeti", kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 10:04