SEKS BOMBA

Žuto savršenstvo: Rihanna se zavodljivo izvijala u halterima i čipki, prizor nije za one slabog srca...

Riječ je o novoj kolekciji njezinog poznatog brenda Savage x Fenty...

Rihanna

 Profimedia/

Pjevačica i poduzetnica Rihanna predstavila je svoju novu liniju donjeg rublja i obožavatelje počastila izazovnim fotografijama iz najnovije marketinške kampanje. Riječ je o novoj kolekciji njezinog poznatog brenda Savage x Fenty, a za ovu prigodu lijepa pjevačica pozira u izazovnom žutom kompletu donjeg rublja.

Na Instagram profilu brenda podijelila je nekoliko seksi fotografija na kojima pozira u push-up grudnjaku cvjetnog čipkastog uzorka i odgovarajućim gaćicama s čarapama-halterima. Na rukama ima rukavice istog uzorka koje joj sežu do iznad lakta, a svoju je dugu plavu kosu ostavila raspuštenom dok se zavodljivo izvijala na čipkastom stolnjaku pred fotoobjektivom.

U roku od samo sat vremena objava je dobila više od 1,6 milijuna lajkova na Instagramu i 15.400 komentara.

"Moram ovo kupiti, moja omiljena boja", "Ovo je SVE, boja je odlična", "Predivan komplet donjeg rublja", "Ovo je apsolutno prekrasno", "Koja si ti bomba", glasili su samo neki od komentara.

Inače, ranije ovog mjeseca, glazbena zvijezda prisustvovala je Tjednu mode u New Yorku, a čini se da je tamo zasjenila i bivšu prijateljicu Naomi Campbell. Pojavila se u pomalo prozirnoj bijeloj haljini i prošetala ravno pokraj Cambell koja je sjedila na svome mjestu na reviji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 08:44