NOVA TETOVAŽA

Zgodni Talijan Damiano opet zaludio fanove: ‘Nisam Michelangelo, ali mislim da nam treba novi David inspiriran njime‘

Damianove prepone, kažu upućeni, krase tetovaže zlatnih krila, natpis ‘Kiss this‘ koči se na njegovoj stražnjici, a ima ih još...

Damiano David

 Instagram/Damiano David/

Damiano David, vođa talijanske grupe Måneskin, nedavno putovanje u New York iskoristio bi kako bi dodao nove tetovaže na svoje tijelo. Svoj najnoviji podvig ovjekovječio je na društvenim mrežama pod motom ‘Iscjeljenje‘ čime je želio dati do znanja kako će mu nova tetovaža pomoći da se opusti i pronađe svoj mir.

Zbog toga je odlučio svoja ramena ukrasiti s dva velika tribala, koja su, kažu njegovi fanovi, dodatno podcrtali Damianove savršene mišiće. Obožavatelji se nadaju da će vođa Måneskina na slijedećeg koncertu nastupiti golog torza, kako bi pokazao nove tetovaže.

"Nisam Michelangelo, ali mislim da bismo trebali napraviti novog Davida inspiriranog njime", glasi jedan od komentara na njegovu objavu.

Tijelo ovog 24-godišnjeg 185 centimetara visokog momka iz Rima već krase brojni tatoo-i, među kojima je najupečatljiviji onaj utisnut iznad njegove prsne kosti na kojoj se koči natpis ‘Il ballo della vita‘ (ples života), napravljena 2018. uoči izlaska drugog istoimenog albuma Måneskina. Uz nju, malo niže sa strane je dao tetovirati riječi ‘Boys don‘t cry‘ s prekriženim ‘don‘t‘, referirajući se na pjesmu benda The Cure, kako bi naglasio da su i muškarci emotivni.

Na trbuhu ima tetovirano drvo jabuke iz čije se sredine pomalja zmija s račvastim jezikom čime se referira na iskonski grijeh iz Knjige Postanka, dok mu je na desnoj ruci tetoviran natpis ‘Mama‘, te crteži gole djevojke raspuštene kose, trnovite ruže i srca.

Damianove prepone, kažu upućeni, krase tetovaže zlatnih krila, natpis ‘Kiss this‘ koči se na njegovoj stražnjici, a crtež njegovog lika s krunom od trnja na glavi istetoviran je na njegovom bedru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 07:46