ALYSON ROSE

Žena koja je optužila Adama Levinea za aferu, nastupila u striptiz klubu: ‘Dobila je veliki ček‘

Očevici tvrde da je Rose djelovala dobro raspoloženo dok je nazdravljala uz koktele s votkom

Alyson Rose

 Kwkc/mega/The Mega Agency/Profimedia

U rujnu je manekenka Sumner Stroh tvrdila da je pjevač benda Maroon 5, Adam Levine, imao s njom aferu, nakon koje se osjećala "iskorišteno" i "izmanipulirano". Dok je Levine negirao optužbe, tvrdnje Sumner Stroh brzo su se proširile TikTokom.

Sljedeći dan se oglasila Instagram manekenka Alyson Rose i tvrdila da je imala naizgled sasvim drugačije iskustvo s Levineom, koji je, kako je rekla, flertao s njom na internetu.

image

Alyson Rose

Kwkc/mega/The Mega Agency/Profimedia

Prošlog vikenda, Rose se osobno pojavila i vodila striptiz show u najpoznajtijem striptiz klubu u Las Vegasu, "Hustler Clubu" Larryja Flynta, a sve u zamjenu za, kako su upućeni rekli, "veliki ček".

Page Sixu je rečeno da je tijekom trosatnog showa “Rose djelovala dobro raspoloženo dok je nazdravljala uz koktele s votkom i prisustvovala ‘Exxcite The Showu‘, nedavno pokrenutoj ženskoj reviji spomenutog kluba". Također, Rose je viđena kako bodri performere iz udobne VIP lože. Navodno se kasnije popela dizalom do krova kluba s nekim prijateljima "kako bi uživala u uzavreloj zabavi s muškim striperima na muškoj reviji ‘Kings of Hustler‘".

Pojavila se noseći pripijeni korzet od umjetne kože sa srebrnim kopčama sprijeda. Alyson je korzet uparila s crnom minicom i svjetlucavim sandalama na visoku petu. Nosila je i nekoliko prstenova te srebrni križ oko vrata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 19:09