OKRŠAJ WAGSICA

Žena i ljubavnica slavnog nogometaša došle na istu utakmicu, čak su i djecu isto obukle: ‘Ovo je okrutno...‘

Supruga Kylea Walkera bila je u dijelu tribine s ostalim WAGsicama, a bivša je ljubavnica sjedila na zasebnoj tribini

Annie Kilner i Lauryn Goodman došle podržati Kylea Walkera na Euru 2024.

 Profimedia/

Nogometaš Kyle Walker jučer je na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj dobio veliku podršku od supruge, ali i bivše ljubavnice. Tako su se Annie Kilner i Lauryn Goodman našle na istom mjestu u isto vrijeme, ali ne s istim ciljem, barem tako misle korisnici X-a.

"Njegova bivša ljubavnica/djevojka kako god, Lauryn Goodman, potpuno je luda", "Lauryn Goodman odvela je svoje dijete da gleda svog ‘tatu‘ i da on njega gleda kako se igra na ekranu u Frankfurtu. Inače ne komentiram te stvari, ali ovo što ona radi vlastitom djetetu je okrutno", "Toliko je nepotrebno da njezino dijete bude izloženo ovome. Činjenica da je svog sina emocionalno ozlijedila samo za TV ekipu pokazuje što je njezina motivacija. Svoju djecu koristi za financijsku korist", pisali su korisnici popularne društvene mreže.

Kilner je bila u dijelu tribine gdje su bile ostale WAGsice koje su došle podržati svoje voljene, a kako prenosi Daily Mail, Goodman je sjedila na zasebnoj tribini sa svojom djecom. Sa sinom Kairom viđena je još ispred stadiona, a svima je za oko upala majica 4-godišnjeg dječaka - dres Engleske s Walkerovim brojem uz koji je na leđima pisalo "tata". Isti su dres nosila i Kilnerina djeca.

image

Kyle Walker, Annie Kilner i njihova djeca na Euru 2024.

Adam Davy/pa Images/profimedia/Adam Davy/pa Images/profimedia
image

Kyle Walker, Annie Kilner i njihova djeca na Euru 2024.

Adam Davy/pa Images/profimedia/Adam Davy/pa Images/profimedia

Ovo je do sada najbliže što su Walker i njegov sin Kairo bili u posljednjih nekoliko mjeseci. Kilner je, kao i na prethodnu utakmicu, povela svoja tri najstarija sina, s obzirom na to da je četvrti star samo dva mjeseca. Walker je nakon utakmice otišao do Kilner, ali kako prenose mediji, čini se da se nikome nije igralo sretne obitelji.

"Izgledalo je pomalo napeto između njih. Iako rezultat nije bio idealan, mogli su biti malo radosniji, barem zbog svoje djece", kazao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 21:51