ODMOR U BRAZILU

Zbog zanosne supruge, ovaj glumac spreman je čak i klečati u vrućem pijesku po najvećem suncu

Manekenka i glumac vjenčali su se 2018., a medijsku pažnju plijene upravo čestim pokazivanjem svojih utegnutih tijela na plažama
Vincent Cassel u pijesku fotografira suprugu Tinu Kunakey na plaži u Rio de Janeiru
 Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Francuski glumac i redatelj Vincent Cassel (54) sa suprugom - manekenkom Tinom Kunakey (24) ponovno uživa na plaži u Rio de Janeiru. Ondje je mlada manekenka još jednom pokazala zavidnu liniju u oskudnom crvenom bikiniju.

Čini se da je par sunčan dan na brazilskoj plaži odlučio iskoristiti za popunjavanje privatne galerije. Glumac je uhvaćen kako klečeći u vrućem pijesku fotografira svoju odabranicu dok pozira zavaljena u ležaljku, baš kao tipični Insta boyfriend. Supružnici su kasnije snimili i zajednički selfie.

image
Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Manekenka i glumac vjenčali su se 2018., a medijsku pažnju plijene upravo čestim pokazivanjem svojih utegnutih tijela na plažama. Zgodna Francuskinja u tim prilikama redovito privlači poglede noseći minijaturne kupaće kostime. Par zajedno ima kćer Amazonie (2), a manekenka je u trudnoći pozirala potpuno gola za naslovnicu časopisa "Photo".

Podsjetimo, slavni glumac je prije romanse s trideset godina mlađom Tinom, bio u braku s kolegicom Monicom Bellucci (56) koja slovi za jednu od najljepših žena na svijetu. Iz tog braka ima dvije kćeri - Devu (16) i Leonie (10).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 04:36