ATRAKTIVNA LUCIANA

Zbog nje se Jaggeru raspao brak nakon 22 godine, a sada fatalna ljepotica strastveno ljubi drugog

S Mickom Jaggerom ima 22-godišnjeg sina, a danas je sretna s ekonomistom Renatom Breiom

Luciana Gimenez i Renato Breia

 Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Bivša djevojka Micka Jaggera, Luciana Gimenez, uživala je u strastvenim poljupcima sa svojim dečkom Renatom Breiom na plaži u Brazilu.

52-godišnja TV voditeljica i bivša manekenka plijenila je pažnju u bijelom bikiniju koji je istaknuo njezine atribute, ali nije marila za poglede dok se prepuštala strastima sa svojim dragim.

image

Luciana Gimenez i Renato Breia

Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Luciana ima 22-godišnjeg sina Lucasa, kojeg je dobila u vezi s rockerom Rolling Stonesa (78), a s ekonomistom Renatom vezu je započela u srpnju prošle godine.

image

Luciana Gimenez i Renato Breia

Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Lucas je drugo najmlađe dijete Micka Jaggera, a dobio ga je tijekom afere s Lucianom, koju je održavao svojoj partnerici Jerry Hall iza leđa.

Luciana je otkrila da je trudna nakon osmomjesečne afere s Mickom, a upravo je to bio razlog raspada 22-godišnje veze Jerry i Micka. Luciana je 1999. godine izjavila da je to bila 'kap koja je prelila čašu' te da je zbog nje Jerry ostavila Micka.

"Ne znam što misli o meni, ali mogu razumjeti da sam je vjerojatno povrijedila", rekla je tada Luciana.

image

Mick Jagger i Jerry Hall

Frank Maechler/AFP

Mick Jagger trenutno je u vezi s balerinom Melanie (34), a s nekoliko različitih žena dobio je brojnu djecu. Njegova najstarija kćer Karis ima 51 godinu, a dobio ju je dok je imao aferu s glumicom i pjevačicom Marshom Hunt. S bivšom suprugom Biancom dobio je kćer Jade (50), a s Jerry Hall ima četvero djece - kćeri Elizabet (37) i Georgiju (29) te sinove Jamesa (35) i Gabriela (24). S balerinom Melanie ima petogodišnjeg sina Deverauxa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 02:41