J.LO SE VRATILA

Zbog atraktivnih poteza Jennifer Lopez ‘padaju vilice‘: Ovime je posramila i znatno mlađe kolegice

Scena koju svi ističu kao najatraktivniju je ona u kojoj u bikiniju i štiklama skače s balkona i spušta se niz uže

Jennifer Lopez u novom spotu

 Screenshot/YouTube/

Jennifer Lopez, koja je ranije ove godine na dodjeli Zlatnih globusa prošetala crvenim tepihom bez supruga Bena Afflecka i zasjenila sve u ružičastoj haljini, objavila je spot za pjesmu "Can‘t Get Enough".

Jedna od najvećih zvijezda svjetske pop scene i ponosna majka dvoje djece je u 55. godini pokazala zavidne trbušnjake i "posramila" znatno mlađe kolegice. Kroz spot za novu pjesmu, Jennifer je plesala kako samo ona zna, izmijenila nekoliko izazovnih kombinacija, a već na samom početku obožavatelji su ostali bez riječi.

Jennifer se valjala po krevetu, a na sebi nije imala ništa, čak ni donje rublje. Naime, jedva ju je pokrivao prozirni ogrtač, a malo toga je ostalo skriveno. No scena koju svi ističu kao najatraktivniju je ona u kojoj u bikiniju i štiklama skače s balkona i spušta se niz uže.

image

Jennifer Lopez u novom spotu

Screenshot/YouTube/
image

Jennifer Lopez u novom spotu

Screenshot/YouTube/

Prije nego što je remix objavljen u petak, pjevačica ga je najavila podijelivši preslatki video na kojem su ona i Latto, s kojom izvodi pjesmu, zajedno u studiju. Dok pjeva uz stihove u videu, Latto je slatko spustila glavu na Lopezino rame i naglasila svoje uzbuđenje zbog suradnje uzvikujući riječi: "Je li ovo stvarni život?"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:51