NEUGODNJAK NA ULAZU

Zašto je DiCaprio bivšoj zabranio ulaz na rođendansko slavlje: ‘ Osiguranje je odlučilo da...‘

Proslava je trajala do 4 ujutro, u jednom su ga trenutku gosti nosili na rukama. Noć je proveo ljubeći se s djevojkom Vittorijom

Leonardo Dicaprio snimljen tijekom promocije filma ”Killers of the Flower Moon”

 Patricia De Melo Moreira/Afp/Profimedia/Patricia De Melo Moreira/afp/profimedia

Glumačka zvijezda Leonardo DiCaprio proslavio je u subotu svoj 49. rođendan, prenosi Daily mail. Na rođendanu su se pojavile mnoge filmske i glazbene zvijezde iz Hollywooda pa čak i poznati iz svijeta realityja.

Jedna od njih bila je i Kim Kardashian koju su vidjeli kako napušta zabavu u crnoj odjeći bez rukava i besprijekorno dotjeranog lica. Iako je slavljenik uspio izbjeći fotografe, potvrđeno je da je na proslavi bila i njegova nova djevojka Vittoria Ceretti.

image

Kim Kardashian

Yolo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Yolo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Bili su nježni jedno prema drugom, ljubili su se cijelu noć", rekao je izvor. Slavile su i zvijezde filma "House of Gucci" Lady Gaga i Salma Hayek, a fotografi su snimili i Chrisa Rocka kako odlazi sa zabave u istom autu s glumicom i bivšom djevojkom Harryja Stylesa, Olivijom Wilde.

Prije veze s bivšim pjevačem One Directiona, koji je sada u ljubavnoj vezi s glumicom Taylor Russell, bila je u vezi s glumcem Jasonom Sudeikisom s kojim ima devetogodišnjeg sina Otisa i sedmogodišnju kćer Daisy. Rocka su povezivali s komičarkom Lake Bell u 2022. godini, a ona se ranije ovoga mjeseca družila sa Sudeikisom na koncertu Guns‘N‘Rosesa. Izvor pak tvrdi da nije riječ o romantičnom, već prijateljskom odnosu.

image

Snoop Dogg

The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prisustvovali su i Beyonce, Jay-Z, Kate Beckinsale, Rita Ora, Snoop Dogg, a Zoe Saldana sa suprugom Marcom Peregom došla je nakon pojavljivanja na gala svečanosti Baby2Baby. Došli su proslaviti i zaručnici Zoe Kravitz i Channing Tatum, Casey Affleck, Caylee Cowan, Emile Hirsch...

image

Channing Tatum

The Daily Stardust/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Daily Stardust/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Čini se kako su se svi zabavili, u jednom su trenutku čak glumca podignuli i nosili po sobi. Proslava je trajala do 4 ujutro. Ipak, nisu svi mogli pristupiti zabavi pa je tako glumčevoj bivšoj curi Victoriji Lamas odbijen ulazak na događaj. Iako DiCaprio ima reputaciju da izlazi samo sa ženama mlađim od 25 godina, njegova sadašnja odabranica napunit će u lipnju sljedeće godine 26.

Navodno Lamas nije mogla ući jer nije bila pozvana, a osiguranje je strogo pazilo da se ispoštuje popis uzvanika.

Talijanska manekenka i zvijezda "Titanika" prvi su puta viđeni skupa u kolovozu u Santa Barbari u Kaliforniji, a njihova je romansa potvrđena početkom rujna kada su na Ibizi plesali i ljubili se.

image

Leonardo Dicaprio snimljen tijekom promocije filma "Killers of the Flower Moon"

Patricia De Melo Moreira/Afp/Profimedia/Patricia De Melo Moreira/afp/profimedia

"Ona ima sve kvalitete koje on traži u partnerici", rekao je izvor te dodao da on sada izlazi isključivo s njom. DiCaprija trenutno možemo vidjeti u filmu Martina Scorsesea "Killers od the Flower Moon" koji se temelji na istoimenoj knjizi Davida Granna iz 2017. godine. Ovo je šesta suradnja glumca i Scorsesea, a radnja je ovoga puta fokusirana na istragu FBI-a o ubojstvima Indijanaca Osage u Oklahomi 1920-ih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 06:18